SELF

Kako kombinirati jesenske modne komade u trudnoći?

Izdvojili smo nekoliko modernih i stylish inspiracija za trudnice
Sigurni smo da će se svaka trudnica složiti da je odijevanje u trudnoći jedna posebna vrsta izazova. Osim što nam je važno da nam odabrani modni komadi budu udobni, da nas nigdje ne zatežu, jednako tako se ne želimo odreći vlastitog stila. Ne tako davno izbor modnih komada za trudnice bio je izrazito siromašan, dok danas gotovo svaki high street brend ima u ponudi genijalne komade zahvaljujući kojima se ne moramo odricati vlastitog stila odijevanja...

Osim što možete svoju kolekciju obogatiti nekim novim modnim komadima, jednako tako slaganje svakodnevnog jesenskog outfita možete upotpuniti i nekim starim predmetima iz ormara koji svojom veličinom odgovaraju trenutnoj figuri. Ne samo za vrijeme trudnoće, već i inače slojevito oblačenje je ključno kako biste se mogli prilagoditi promjenljivim temperaturama, pa tako slaganje outfita startajte s basic komadima poput majice ili bluze te ju upotpunite vestom ili laganom jaknom.

Nadalje, investirajte u trudničku odjeću koja je dizajnirana da se prilagodi vašem rastućem trbuhu. Trudničke hlače, suknje i haljine pružaju dodatnu udobnost i lakoću kretanja, stoga ako planirate investirati u trudničke komade, ovo su definitivno kategorije s kojima ne možete pogriješiti. Haljine i suknje u ovom periodu godine možete nositi i s visokim čizmama kako biste si osigurali toplinu, a obavezno obratite pažnju na to da odaberete udobnu obuću koja vam pruža dobru potporu, posebno ako trebate puno hodati. U nastavku smo izdvojili nekoliko stylish inspiracija koje će vam sigurno olakšati slaganje outfita u narednim danima!

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.09.2023. u 10:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p