SELF

“Kako se izliječiti od svoje obitelji” najčitanija je knjiga godine koju bi baš svatko trebao pročitati!

Knjiga koja će mnoge natjerati na razmišljanje!
Ako volite psihologiju, a još uvijek niste čuli za francusku autoricu i psihoterapeutkinju Juliette Allais, pravo je vrijeme da se upoznate s njenim radom! Nakon što je odabrala jungovsku psihoanalizu, transgeneracijsku psihoterapiju i neuroznanost kao glavno područje svojih interesa, Juliette u svakodnevnoj praksi pomaže muškarcima i ženama u procesu samoostvarenja i potrazi za sretnijim životom, a posljednji objavljeni naslov predstavlja krunu njenog rada koja je, čini se, posebno oduševila hrvatsku publiku.

Riječ je o knjizi prilično izazovnog naslova “Kako se izliječiti od svoje obitelji” koja na prvu djeluje kao štivo namijenjeno onima koji svoju obitelj doslovce ne mogu smisliti, ili pak onima koji imaju najblaže rečeno narušene odnose sa svojim najbližima. Suprotno tome, “Kako se izliječiti od svoje obitelji” zapravo je knjiga koju bi baš svatko trebao pročitati, a koja će vam itekako pomoći da dobro upoznate svoje rodoslovno stablo, a sve kako biste bolje razumjeli živote svojih predaka i dali smisao svome naslijeđu. Nije nikakva tajna da su nedostatak samopouzdanja, poteškoće s vezivanjem te nemogućnost ostvarenja problemi koji su vrlo često usko vezani upravo uz naše pretke, kao i da gotovo svaki pojedinac na ovom svijetu u sebi nosi jedan dio nezavršene ili bolne prošlosti, često na svjesnoj, a još češće na potpuno nesvjesnoj razini.
 
U ovoj knjizi čitatelji će vrlo lako pronaći smjernice koje će im pomoći preuzeti kormilo putovanja, koje je započelo davno prije nas. Uz pomoć psihogenealogija naučit ćete kako se izdignuti iznad predodređenosti kojom nas ograničava naše naslijeđe i kako odabrati put na kojem će vam vaša prošlost postati saveznik i na koncu pomoći izgraditi bolju budućnost! Više informacija o knjizi saznajte ovdje!
Foto: 
Objavljeno: 05.12.2022. u 13:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p