SELF

Kul dječja kolekcija za povratak u školske klupe: Ove ‘hoodice’ bismo nosili i sami

Moda za najmlađe nikad nije izgledala bolje

Ako ste roditelj poprilično smo sigurni da vam zadnji tjedni nisu bili ni malo laki. Kada naši najmlađi krenu u nove školske i vrtićke avanture na ’to do’ listi nađe se mnogo zadataka. Ipak, ovo je jedan od najuzbudljivijih perioda. A zadatke kao što su kupnja nove odjeće za školu ili vrtić možete pretvoriti u zabavne trenutke posebno ako naiđete na brend koji će jednako oduševiti i vas i vaše klince.

Kada je riječ o dječjoj modi prioriteti su naravno udobnost i praktičnost. No, kao što se mi volimo izražavati kroz vlastiti modni stil, to je jednako zabavno i djeci. Biranje kombinacije za prve dane novih izazova može stvoriti odličnu priliku da djeca otvoreno izražavaju svoje želje, da se prepuste kreativnosti te da im omiljeni komad odjeće da dovoljno samopouzdanja za upoznavanje novih prijatelja i odraslih koji postaju dio njihove svakodnevice.

Urbane kombinacije za najmlađe ljubitelje ’streetstylea’

Ponuda dječje odjeće zaista je raznolika, no posebnu pažnju uvijek obraćamo na brendove koji nam garantiraju kvalitetu i udobnost. Kada dijete cijeli dan provodi u igri ili u školi važno je da odjeće ne stvara nelagodan osjećaj na koži. Da praktični i udobni komadi mogu biti itekako stylish dokazuje nova kolekcija francuskog brenda IKKS u kojoj možete pronaći odjeću za uzrast od 4 do 10 godina, a koji posebno naglašavaju urbani stil inspiriran njujorškom modom. Ako ste i sami ljubitelji streetstyla ova kolekcija će vam sigurno zapeti za oko jer se radi o izrazito nosivim komadima poput jaknica, hlača, košulja i pulovera, no s modernim twistom. Posebno simpatični komadi za povratak u školske klupe su jaknice koje estetikom podsjećaju na one američkih collegea.

'Hoodice' koje bismo nosili i sami

Naši favoriti u ovoj kolekciji su definitivno hoodice. Otkako su našle put i do naših smart casual kombinacija, teško možemo zamisliti bilo koji jesenski look bez njih. Uz to, ne poznajemo ni jednog školarca koji ne voli ovaj odjevni predmet pa svakako obratite pažnju na izdvojene komade IKKS kolekcije u kojoj se mogu pronaći modeli u crvenoj i plavoj boji. Razni detalji poput kapuljače, izvezenih ili nacrtanih likova te sitnih detalja sigurno će privući pažnju vaših mališana.

Gdje kupiti?

Cijelu kolekciju možete potražiti u IKKS trgovini u Zagrebu koja se nalazi na novoj adresi, Gundulićeva 11. Osim modnih komada za djecu od 4 do 10 godina, IKKS ima kolekcije i za mlađi te stariji uzrast, odnosno kolekciju za bebe i tinejdžere. Upravo pristigle novitete za jesen i zimu potražite na gore spomenutoj adresi.

Foto: PR

*sadržaj nastao u suradnji s brendom IKKS

Objavljeno: 15.09.2023. u 10:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p