SELF

Najbolji planeri za trudnice koji će budućim mamama uvelike olakšati iskustvo trudnoće!

Planeri koji ostaju kao divna uspomena na posebno razdoblje života
Kada doživite jedno toliko neobično i složeno iskustvo poput trudnoće, jedini način da zabilježite sve posebne trenutke i uspomene je da ih zabilježite u prekrasan dnevnik ili planer! Ma što o njima mislili, činjenica jest da najbolji planeri trudnoće itekako mogu pomoći u ublažavanju stresa i praćenju zdravlja i majke i bebe, a budite sigurni da ćete se uz planer po vašoj mjeri osjećati mnogo organiziranije oko vaših novih rutina i navika koje stvarate tijekom trudnoće.

Kada samoinicijativno pretražujete tijek trudnoće, uglavnom ćete naići na hrpu popisa i ''cheklista'' koji mogu biti odlični, no zašto ne biste imali sve ono najbitnije na jednom, prikladnom mjestu? Planer trudnoće može biti nevjerojatan alat za pomoć novim roditeljima da se organiziraju i ostanu organizirani kada se pripremaju za bebu. Osim toga, planeri su izvrstan način da izrazite svoje emocije tijekom cijelog putovanja, a cijelog života se možete osvrnuti na sve ono što ste vi i vaš mališan prošli prije rođenja. Ovi planeri su također odlična ideja za poklon za trudnicu, a uz sjajan izbor divnih planera koji ćete pronaći na tržištu, zaista nema razloga da sebe ili neku drugu trudnicu razveselite ovim korisnim poklonom!

Na hrvatskom tržištu svakako se izdvaja Planer za trudnice ''Čuvam te, ljubavi mala'' koji je uvjerljivo najpopularniji domaći planer među trudnicama, a koji sadrži baš sve što jednoj trudnici treba! Od pregleda tjedana i savjeta za svako tromjesečje, simpatičnih grafika, dnevnika raspoloženja i popisa za bolnicu i dječju sobicu pa sve do konkretnih informacija vezanih za pojedine aspekte trudnoće, ovaj domišljati planer ponajviše je osvojio trudnice jer ga je kreirala i sama - trudnica, stoga nema nikakve sumnje da ćete u njemu pronaći baš sve!

Magical book također nudi divne planere za trudnice, a nama se posebno svidio Hello Baby - personalizirani baršunasti Planer koji vodi mamu kroz svih posebnih 9 mjeseci te joj pomaže i pri planiranju prvih bebinih dana kod kuće u čak 144 stranice! A za one koji traže planere na engleskom jeziku, svakako izdvajamo stylish planere s potpisom branda Pregnancy clock, a koji su jedni od najdetaljnijih trudničkih planera koje ćete pronaći! Na čak 374 stranice planer prati vaše putovanje i podiže razumijevanje o samosvjesti, funkcioniranju našeg uma i tijela koji zajedno prolaze kroz novu fazu života i na koncu; pripremanju majke za najljepši period života koji će vječno ostati urezan u sjećanju i - planeru!

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.05.2022. u 00:00
Tagovi: trudnice, TRUDNOĆA

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p