SELF

Najljepše ideje za jesensko vjenčanje iz snova koje će vas zasigurno inspirirati!

Savjeti koji će budućim mladenkama itekako dobro doći!
S obzirom na proteklih nekoliko godina koje su prošle u znaku pandemije, ovogodišnja ljetna vjenčanja bila su rezervirana na gotovo svakoj lokaciji - cijelo ljeto, a mnogi parovi koji su prvobitno tražili ljetni datum morali su prilagoditi svoja očekivanja i vjenčanje organizirati nešto kasnije u godini…

I dok mnogi misle kako je jesen prilično komplicirano i promjenjivo razdoblje za organizaciju najvažnijeg dana u životu, činjenica jest da brojni vrsni organizatori s mnogo iskustva smatraju jesen najboljim dobom godine za vjenčanje. Naime, sa svojim prekrasnim promjenjivim bojama, blažim temperaturama i genijalnim mogućnostima, barem kada govorimo o dizajnu i ambijentu, jesensko vjenčanje može biti zaista jedinstveno, a svakako najvažnija odluka koju ćete donijeti kada zamišljate cijelu atmosferu jest - prostor koji, iako ga možete urediti po svojoj želji, uvelike utječe na ambijent, raspoloženje i ton vašeg posebnog dana. Ako se zaista odlučite na jesensko vjenčanje, potražite inspiraciju za boje u prirodi; Poigrajte se crvenim, vatreno narančastim, zlatno žutim i dubokim zelenim tonovima i unesite zapanjujuću paletu boja sezone i na vaš veliki dan!
Iskoristite jesenske plodove za najljepšu dekoraciju i poigrajte se bundevama, tikvama, šišarkama, rustikalnim jesenskim lišćem, svijećama i obojenim cvijećem koje će krasiti stolove vaših uzvanika, a predlažemo i da iskoristite sanduke, košare i bačve, a posebice ako ste obožavatelj starog, rustikalnog stila. Svakako savjetujemo i da obratite pozornost na svjetlost, a ono što predlažemo jest da cijelom eventu dodate posebnu dozu romantike s postavljenim svijećama koje će se sjajno uklopiti u spomenutu jesensku dekoraciju. Kako bismo vas dodatno inspirirali, u nastavku članka pronaći ćete neke od sjajnih ideja koja su nam odmah zapele za oko, a koje će oduševiti baš sve vaše uzvanike!
Foto: Instagram
Objavljeno: 05.09.2022. u 16:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p