SELF

Najljepše tapete za dječju sobu koje će vaši mališani obožavati!

Dizajn koji nas je osvojio na prvu!
Ako želite transformirati dječju prostoriju u vašem domu, najlakši način da to postignete jest korištenjem prekrasnih zidnih tapeta koji će baš svaki jednostavan, predvidljiv prostor pretvoriti u oazu u kojoj će vaš mališan obožavati provoditi svoje slobodne vrijeme. Osim što su prepune osobnosti, šarene zidne tapete na sjajan način unose dašak stila i dekora u prostor, a kreacije brenda koji nam je ovoga puta zapeo za oko osvojit će vas na prvi pogled!

Riječ je o europskoj tvrtki naziva “Little Hands” koja svoje dizajne fokusira na dječju ilustraciju koje vješto odrađuju mlade profesionalke koje na savršen način kombiniraju svoj senzibilitet i maštu kako bi stvorili jedinstvene kreacije među kojima će baš svako dijete pronaći idealan dizajn za sebe! Osim postojećih uzoraka koje uključuju pregršt motiva iz životinjskog i biljnog svijeta, “Little Hands” kreira i personalizirane tapete stvorene po vašoj mjeri! „Mi smo kao krojači tapeta koje će savršeno pristajati vašem zidu, samo nam trebate dati mjere koje trebate! Tapete je moguće naručiti u različitim veličinama i personalizirati prema potrebama klijenta odabirom omiljenog lika ili kojeg motiva iz kataloga. Pozadina može čak biti i ekskluzivnija dodavanjem imena, fraze ili nečega što klijent ima na umu,” kazale su ove mlade entuzijastice koje su svoj hobi preko noći pretvorile u uspješnu karijeru!
 
Stoga, želite li svom mališanu podariti novi izgled prostorije koji će biti mnogo bezbrižniji i živahniji, a uz to želite samom prostoru podariti dozu elegancije i stila, svakako se zaputite na službenu stranicu ovog preslatkog brenda i odaberite savršen dizajn koji će se sjajno uklopiti u vaš cjelokupni životni prostor!
Foto: Instagram
Objavljeno: 04.08.2022. u 12:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p