SELF

Najljepši komadi decentnog, personaliziranog nakita u koji smo se zaljubili na prvi pogled!

Savršena ideja za poklon za dragu osobu
Nakit je jedan od onih modnih dodataka koji baš nikada ne izlazi iz mode! Bez obzira na desetljeće u kojemu se nalazimo ili na trenutne trendove, bezvremenski dizajni prekrasnih naušnica, ogrlica, narukvica i prstenja nametnuli su se kao sjajni statement komadi koji će baš svakom outfitu dodati pravu količinu elegancije, a koje posebno volimo nositi upravo ljeti!

A jedino što više volimo od minimalističkih, decentnih komada nakita jesu personalizirani komadi koji nude mnogo sentimentalniji i osobniji štih od običnog komada nakita! Bez obzira na to tražite li nakit za sebe ili za dragu osobu, personalizirani modeli savršen su poklon koji ćete sasvim sigurno baš uvijek čuvati, pa čak i ako odabrani komad ne planirate nositi svakodnevno. Zahvaljujući bespućima interneta, danas ćete na tržištu pronaći više od nekoliko brendova koji nude sjajne modele personaliziranog nakita, no ovoga puta za oko nam je zapeo maleni brand kreativnih individualaca koji su potpuno posvećeni ručnoj izradi najljepših, personaliziranih komada koje nude po zaista pristupačnim cijenama!

Ovaj maleni brand, koji svakim danom postaje sve veći, nastao je kao zabavan hobi dvojice kreativaca kojima su kao inspiracija poslužila putovanja, mjesta, poznanstva i trenutci koji se pamte cijeloga života, a zbog kojih su krenuli s izradom personaliziranog nakita - za sebe. Vrlo brzo ova je malena radnja postala veliki biznis čija je ideja oduševila svijet, a danas svoje kreacije i dostavljaju po cijelom svijetu! Valja napomenuti kako je svaki komad iz kolekcija načinjen je od kirurškog, nehrđajućeg čelika, što garantira dug životni vijek svakom komadu nakita koji odaberete ili poklonite dragoj vam osobi. Cjelokupnu ponudu potražite na službenoj stranici na kojoj ujedno možete i naručiti odabrani komad.

Foto: Instagram
Objavljeno: 20.06.2022. u 12:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p