SELF

Najljepši vjenčani buketi koji će vas inspirirati u trenutku!

Buketi koji su nas osvojili na prvi pogled!
Bez obzira na kulturu i tradiciju vjenčanja o kojoj govorimo, buketi cvijeća sastavni su dio baš svakog svadbenog slavlja. Osim što predstavljaju važan vjenčani dodatak za mladenkin look, buketi se također koriste i za dekoriranje stolova, a s obzirom na najnovije trendove za Novu, 2023. godinu, sigurni smo kako će ovogodišnja ponuda raskošnih buketa biti interesantnija no ikada!

Među cvijećem uvjerljivo najpopularnije postaju bijele đurđice zbog kojih se trend potpuno bijelih buketa, započet prethodne godine, nastavlja i u sljedećoj. Šik, elegantni i moderni, bijeli buketi nepogrešiv su izbor koji će, po svemu sudeći, ove sezone biti najveći hit. Gotovo jednako popularno je i dodavanje tek mrvice boje koja će poslužiti kao sjajan kontrast s klasičnijim, neutralnim tonovima koji nikada ne izlaze iz mode. Prema simbolici, dodavanje boja predstavlja radost i nove početke, stoga pažljivo birajte svoje omiljene nijanse i skrojite priču za pamćenje!
 
Na potpuno suprotnom kraju “all white” trenda nalazi se - Barbiecore. Ovaj se trend već itekako filtrirao u modu, interijere i beauty svijet, stoga ne iznenađuje činjenica da je svoj utjecaj proširio i na vjenčane bukete kojima mahom dominiraju svjetliji, ružičasti tonovi, a koji u pomno odabranim kombinacijama mogu izgledati zaista sjajno! Ove godine ćemo također ponovno viđati zelene bukete koji, zahvaljujući velikim trendovima u održivom pokretu, zasigurno ne idu nikamo ni ove sezone. U nastavku potražite nekolicinu sjajnih rješenja koji će vam zasigurno poslužiti kao sjajna inspiracija!
Foto: Instagram
Objavljeno: 08.01.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p