SELF

Najljepši vjenčani dodaci za kosu koji će savršeno zaokružiti svečani outfit svake mladenke!

Detalji koji su nas osvojili na prvu!
Iako su klasični velovi jedan od onih vjenčanih komada koji baš nikada neće izaći iz mode, činjenica jest da one mladenke koje preferiraju nešto manje tradicionalni look najradije biraju preskočiti ovaj bezvremenski dodatak. No, s obzirom na sve veći izbor šik vjenčanih detalja koje ćete pronaći na tržištu, decentna kopča za kosu ili pak svečana ukosnica neprimjetno će zaokružiti baš svaki vjenčani look i savršeno podignuti baš svaku frizuru!

Svjetski stilisti savjetuju da, prije no što se bacite na potragu za najljepšim detaljima, odaberete vjenčanu haljinu za svoj dan, a prema kojoj ćete potom i birati modne dodatke i sve završne detalje. Neka vas inspirira tkanina, boja, tekstura ili print na vašoj odjevnoj kombinaciji; ako vaša haljina primjerica ima mnoštvo eskcentričnih detalja, birajte detalje koji će izgledati decentno i skladno. Na sreću, postoji zaista mnoštvo načina na koje u svoj izgled možete uklopiti prekrasne ukosnice, kopče, trake ili pak svečane rajfove, a brend u čije smo se detalje za kosu zaljubili na prvi pogled nudi toliko divnih opcija među kojima će baš svaka mladenka pronaći nešto po svom ukusu! Riječ je o engleskom brendu imena Liberty in Love koji u svojoj ponudi nudi pregršt detalja za vjenčanje. Od nakita, torbica, remenja pa sve do donjeg rublja, Liberty in Love savršena je destinacija za mladenke koje će na jednom mjestu pronaći sve detalje koji će vaš najvažniji dan u životu učiniti još ljepšim!
 
A kako bismo vam barem malo olakšali izbor, u nastavku članka izdvojili smo naše favorite iz kategorije ukrasa za kosu koje smo poželjeli odmah, a cjelokupnu kolekciju potražite na službenoj stranici na kojoj ujedno možete i naručiti odabrani komad. Cijene ukrasa za kosu se kreću od 350 kuna pa sve do nekoliko tisuća kuna, ovisno o modelu i veličini. Liberty in Love pratite i na službenoj Instagram stranici.
Foto: Instagram
Objavljeno: 03.11.2022. u 15:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p