SELF

Najpopularniju haljinu za ljetna vjenčanja možete pronaći i na velikom ljetnom sniženju

Haljina s kojom nema greške

Sezona vjenčanja trenutno je u punom jeku, a nekako imamo osjećaj da odabir haljina baš za tu prigodu nikada nije bio bogatiji. Ako ne znate što odjenuti, onda ste na pravom mjestu jer smo pronašli haljinu koja je idealan odabir za vjenčanja, a sjajna vijest je i ta da ju trenutno možete pronaći i na velikom sezonskom sniženju!

Moramo priznati da su vremena u kojima nismo mogli pronaći u high street brendovima haljinu koja će biti dovoljno elegantna da odgovori na zahtjeve ovako svečane prigode kao što je vjenčanje, daleko iza nas. Tako danas brendovi izbacuju kolekcije haljina, ali i drugih modnih komada koji su kao stvoreni za gostovanje na vjenčanjima jer su prije svega izrazito elegantne, a opet omogućavaju da se u njima osjećamo nesputano i ugodno, pa tako možemo partyjati do dugo u noć.

Haljina koju se isplati uloviti na sniženju

Ova haljina s apliciranim resama u zelenoj nijansi iz Zare odličan je odabir za vjenčanja jer laska baš svakoj figuri, ali i zbog boje ističe preplanulu put.
Njezina cijena bila je 29,99 eura, a sada ju možete kupiti po cijeni od 25,99 eura, što je sjajna prilika jer najčešće kupujemo haljine koje zapravo obučemo samo jedanput, isključivo za tu prigodu, pa se i ne isplati trošiti previše novaca na takve komade. Haljina je još uvijek dostupna za kupnju, stoga požurite dok nije nestala s virtualne police!

Zara (25,99 eura)

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 06.07.2023. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p