SELF

Najposebniji ručnik za plažu kojeg želimo imati ovoga ljeta!

Znamo gdje nabaviti najljepši dodatak ovoga ljeta!
Vječiti ljetni nostalgičari zasigurno su već dobro upoznati sa sanjivim Instagram profilom @bura.bonaca koji doslovce priziva ljeto, a uz čije divne razglednice i vječne analogne fotografije tako lako odlutamo u neka davnija, jednostavnija vremena. A sada komadić bure i bonace može postati vaš stalni ljetni suputnik, i to u obliku prekrasnog ručnika za plažu koji će vas oduševiti svojim jednostavnim, a tako posebnim dizajnom koji je nastao kao rezultat jedne lijepe suradnje.

Ako još niste upoznati s beogradskim brandom COCO&CO vrijeme je da to promijenite, jer ćete upravo u njihovoj kolekciji pronaći neke od najljepših detalja za plažu, kao što su prekrasno dizajnirane torbe za plažu, ručnici, te nevjerojatno stylish bucket hat modeli u raznim bojama koji će vas osvojiti na prvu. Tako je COCO&CO estetika u kombinaciji s kreativnošću @bure i bonace sasvim očekivano rezultirala nevjerojatno stylish dodatkom za odlazak na plažu ovoga ljeta! Naime, jedan od dobro poznatih citata  -“Ljubavi i mora”, koji savršeno sažima i cijelu filozofiju oba branda, pretvoren je u neodoljivo dizajnirani ručnik i prekrasnu torbu koja nas je oduševila na prvu, a koji ovoga ljeta mogu postati i vaši stalni suputnici! Iza cijele priče stoje tri kreativne djevojke koje su, udruživši snage, proizvele najpoželjniji ručnik u regiji bez kojega ovo ljeto definitivno neće biti potpuno!
 
 
Valja napomenuti kako je kolekcija ručnika limitirana, kao i da ga možete kupiti u setu s neodoljivom torbom za plažu, ili pojedinačno. Cijena seta iznosi 145 eura, a želite li kupiti samo ručnik, platit ćete 85 eura. Proizvode možete naručiti na službenoj bura.bonaca Instagram stranici te na službenoj COCO&CO Instagram stranici. 
 
Foto: Instagram
Objavljeno: 02.07.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p