SELF

Najslađe drvene igračke koje razvijaju djetetovu motoriku i koje će vaši mališani jednostavno obožavati!

Preslatka ponuda domaćeg proizvođača!
Igračke koje razvijaju djetetovu motoriku jedne su od prvih kojima bi dijete trebalo biti izloženo tijekom razvoja, stoga svakako savjetujemo da se, ako tražite idealan poklon za mališana starog do nekoliko godina, usredotočite na igračke koje će dodati obrazovnu vrijednost igranju djeteta i zavirite u ponudu ovog genijalnog domaćeg brenda koji nas je osvojio na prvi pogled!

Obrazovne igračke izvrsne su za malu djecu jer pomažu u stimuliranju učenja, bilo da se radi o slaganju kockica ili jednostavnom čitanju knjige, dok mala djeca postižu značajne razvojne prekretnice prilikom igre s didaktičkim predmetima. Ono što je najbolje jest činjenica da se obrazovne igračke lako se spremaju, ne zahtijevaju puno angažmana roditelja i mogu se koristiti nebrojeno puta. A sve navedeno karakteristika je domaćeg brenda Mali Kamp koji u svojoj ponudi krije pregršt drvenih, ručno rađenih slagalica i matematičkih brojalica koje će potaknuti moždane vijuge naših mališana. Od balansirajućih kocki, sladoled-slagalica i slagalica s brojevima pa sve do preslatkih šarenih slagalica s motivom medvjeda, sve igrače s potpisom Malog Kampa idealan su način da pomognete djetetu u razvoju koncentracije, logike i natjecateljskog duha. 
Sve kocke izrađene su od visokokvalitetnog masivnog drva oraha, hrasta, lipe, jasena i bukve, i kako sami proizvođači kažu svaki komad “maštom priča svoju priču”. Stoga, kada birate igračku za vaše dijete, vodite računa da igračka ne bude sama sebi svrha, već da izvuče ono najbolje iz djeteta. Više informacija o brendu saznajte na službenoj stranici. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 12.09.2022. u 12:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p