SELF

Najslađi ljetni napuhanci za djecu koje će vaši mališani obožavati!

Napuhanci i luftići koje obožavaju baš svi
Ljeto je godišnje doba koje baš svima donosi vedrinu i radost, a posebice djeci koja se najviše vesele aktivnostima na otvorenom. A jedan od najpopularnijih ljetnih užitaka za djecu jest korištenje napuhanaca koji pružaju dodatni element zabave svim njihovim vodenim avanturama, a najnoviji sezonski modeli koje smo pronašli toliko su ‘stylish’ da smo se u trenutku poželjeli vratiti u dječje dane!

Napuhanci koji će obilježiti sezonu 2023. dolaze u zaista različitim oblicima i veličinama: od genijalnih luftića za bebe u obliku aviona, pa sve do savršeno dizajnirane rakete na napuhavanje koja će bez sumnje biti neiscrpan izvor zabave za svakog klinca. Uz ove posebne napuhance koje krije dobro poznata destinacija ‘FUNBOY’, vašem mališanu ćete priuštiti nezaboravno ljeto koje će još dugo pamtiti. A s obzirom na to da je riječ o visokokvalitetnom materijalu, ove napuhance moći ćete koristiti barem još nekoliko sezona.
 
Najljepši dječji FUNBOY napuhanci

A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili nekoliko naših omiljenih modela koji su nam odmah zapeli za oko, a koji su, sudeći prema recenzijama brojnih kupaca, nepogrešiv izbor za sve one koji ove sezone žele posebno razveseliti svoje mališane. Cijene FUNBOY napuhanaca kreću se između 40 $ i 70 $, a sve detalje otkrijte na linku


Foto: FUNBOY
Objavljeno: 01.07.2023. u 13:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p