SELF

Izdvojili smo nekoliko genijalnih ideja za nezaboravne djevojačke zabave!

Kreirajte trenutke za pamćenje!

Organiziranje vjenčanja i svih detalja koji čine savršen dan prioriteti su svake mladenka. No, još jedan dio cjelokupnog iskustva vjenčanja jednako je važan mnogima, radi se o organiziranju djevojačke zabave. Ovaj simboličan događaja želimo provesti u krugu najbližih osoba kako bismo proslavili još jednu prekretnicu u životu, zato smo odlučili izdvojiti nekoliko ideja kako ovaj dan učiniti što posebnijim!

U posljednje vrijeme najveći trend među budućim mladenkama i njihovim prijateljicama je iznajmljivanje kuća za odmor i organiziranje privatnih zabava. Dobra je stvar da svoju djevojačku zabavu možete učiniti još posebnijom uz poneku kreativnu ideju. Kućnu zabavu možete podignuti na višu razinu ako uključite tematsko oblačenje ili hranu i piće inspirirane nečim što vas povezuje s vašim prijateljicama. Ako ste pak u potrazi za nečim drugačijim, mislimo da bi vas sljedeće ideje mogle inspirirati.

Jedan od izvrsnih načina kako provesti dan s vašim najdražim osobama je odlazak na vinsku turu. Osim što ćete uživati u izvrsnoj hrani i piću, šetnja kroz vinograde i vinske podrume može biti zaista predivna. Srećom u Hrvatskoj ovakvih lokacija ne nedostaje, što znači da ćete s lakoćom organizirati savršen dan s prijateljicama.

Sljedeće aktivnosti iziskuju nešto više truda kako biste uskladili svačije slobodno vrijeme, no bez sumnje će biti trenutci za pamćenje. Svoju djevojačku zabavu možete provesti na jedrenju. U ponudi se lako mogu pronaći jednodnevne ili višednevne ture na kojima ćete se u potpunosti opustiti i stvoriti nezaboravne uspomene. Osim jedrenja, glamping djevojačka zabava je još jedna opcija koja će vam osim opuštanja, osigurati i zabavne aktivnosti poput pješačenja u prirodi ili zip line-a.

Za kraj predlažemo jednostavne opcije koje možete organizirati u mjestu gdje živite. Tako s prijateljicama možete podijeliti cjelodnevni spa i wellness dan nakon kojega ćete se sigurno osjećati spremno za dan vjenčanja. Jedna simpatična ideja koja kod nas nije uobičajena, a može biti jako zabavna je photoshooting s prijateljicama nakon kojega ćete imati uspomene koje će trajati zauvijek.

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.01.2023. u 11:53
Tagovi: vjenčanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p