SELF

Obožavate Mickey Mousea? Onda će vas ova prekrasna kolekcija Zare Home oduševiti na prvi pogled!

Mickey Mouse, ikonični Disneyev lik, svojim bezvremenskim šarmom nastavlja osvajati srca ljudi svih generacija. I zaista, usprkos stalnim promjenama trendova u pop kulturi kojima smo svjedočili nebrojeno puta, Mickey Mouse je bio i ostao omiljeni lik iz crtića koji, po svemu sudeći, baš nikada neće izaći iz mode.

A ovu trajnu popularnost i ljubav prema Mickeyu odavno je prepoznala Zara Home koja nas je već nekoliko puta počastila savršenim Mickey Mouse kolekcijama koje su uglavnom namijenjene djeci. Ipak, moramo priznati kako nam je najnovija Mickey Mouse kolekcija, koja je nedavno stigla na stranice brenda, uvjerljivo najljepša, a najviše nam se svidjelo to što smo pronašli pregršt detalja koje ćemo i mi sami ovoga ljeta uključiti u našu svakodnevicu. Od prekrasnih ruksaka do tanjura, šalica i bilježnica, ova kolekcija unijet će dašak nostalgije u svaki dom. Dok će djeca biti očarana zabavnim, avanturističkim štihom kojim Mickey Mouse već desetljećima nepogrešivo osvaja svijet, odrasle će ispuniti topla nostalgija i najljepša sjećanja iz djetinjstva. 

Kolekcija namijenjena baš svima

Zbog svega navedenog, zaključili smo kako je ova kolekcija namijenjena - svima, a one najljepše komade izdvojili smo u nastavku članka. Kolekcija je ograničena, stoga požurite na službenu stranicu Zare Home, potražite vaše favorite i uživajte u Mickey Mouse ljetu!

Ruksak (21,99 €)

 Posuda za hranu (12,89 €)

 Šalica (10,99 €)

 Šalica (5,89 €)

 Set žlica (10,99 €)

 Termos torba za hranu (18,99 €)

 Tanjur (8,99 €)

 Tanjur (8,99 €)

Foto: Zara Home
Objavljeno: 09.07.2023. u 09:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p