SELF

Omron inhalatori kao prva linija obrane protiv respiratornih poteškoća

S naglaskom na zdravlje i dobrobit djece

U suradnji s Ivom Pavlic, dr.med., specijalizanticom pedijatrije, Medikor je organizirao edukativni panel koji je okupio poznate mame influencerice. Fokus je bio na temi koja je jako važna i jednako bliska svakom roditelju: respiratorno zdravlje njihove djece.

Event je održan u ugodnoj atmosferi specijalizirane Medikor prodavaonice koja je poslužila kao idealna kulisa, pružajući sudionicima potpuno novo iskustvo.

S naglaskom na zdravlje i dobrobit djece, ovaj panel je zamišljen kao platforma za mame influencerice kako bi podijelile osobna iskustva, uvide, ali i savjete o prevenciji respiratornih problema kod djece. Glavni cilj bio je osnažiti mame i pružiti im sve informacije koje su im potrebne kako bi osigurali da njihova djeca vode zdrav i aktivan život.

Široka ponuda Omron inhalatora iz Medikor asortimana pruža različite opcije i zadovoljava sve potrebe, što dodatno potvrđuju i BEST BUY nagrade za 2022. i 2023. godinu. OMRON je razvio inovativan i sveobuhvatan asortiman inhalatora, dizajniran za borbu protiv različitih respiratornih smetnji, bez kompromisa u pogledu respiratornog zdravlja cijele obitelji.

Osim edukacije i razgovora s pedijatricom, sudionici su kroz ovaj jedinstveni panel imali priliku i istražiti inovativne Omron inhalatore te otkriti benefite njihovih korištenja. Event je dodatno pridonio osjećaju povezivanja sudionika, stvarajući nova prijateljstva i uspomene u opuštenoj i ugodnoj atmosferi.
Sve informacije i savjete za odabir i korištenje inhalatora, možete pronaći u Omron vodiču koji je dostupan na Medikor blogu, a do kraja studenog, odabrane modele inhalatora možete pronaći po akcijskim cijenama u Medikor web shopu, specijaliziranoj Medikor prodavaonici te u svim bolje opremljenim ljekarnama diljem Hrvatske.


Foto: PR Medikor
Objavljeno: 17.11.2023. u 12:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p