SELF

Otkrijte genijalnu online stranicu koja će olakšati pronalazak psihoterapeuta u vašem gradu!

Hvalevrijedan projekt Društva studenata psihologije “Psihomnia”
Iako je tema mentalnog zdravlja i psihoterapije uopće još uvijek sasvim nepravedno označena etiketom “tabu teme”, moramo priznati kako se u posljednjih nekoliko godina šira javnost polako, ali sigurno rješava predrasuda kada je psihoterapija u pitanju. A to potvrđuju i nedavni podaci koji su u isto vrijeme i zabrinjavajući, a prema kojima je u posljednje tri godine psihološku pomoć zatražilo čak 30% više mladih no što je to bio slučaj u proteklom desetljeću…

Za mnoge ljude pronalazak dobrog terapeuta može biti izazov. Možda nema mnogo opcija u vašem području ili se možda osjećate kao da se ni na kojoj razini ne povezujete s terapeutima koje susrećete. Međutim, činjenica jest da vam dobar terapeut može itekako pomoći da razvijete vještine i samopouzdanje kako biste se do kraja života nosili s problemima mentalnog zdravlja — stoga je pronalaženje stručnjaka koji će na pravi način pristupiti vašoj situaciji vrijedno truda. A da bi taj maleni ali ključni korak pronalaska idealnog psihoterapeuta bio što jednostavniji, pobrinulo se Društvo studenata psihologije “Psihomnia” koje je kreiralo sjajnu web stranicu s jednim ciljem: Izraditi lako pretraživu baze podataka s dostupnim psihoterapeutima u cijeloj Hrvatskoj, a koje možete pretraživati detaljnim filterima - sukladno vašim potrebama!
 
Tako na PsiHelp web stranici možete vrlo lako odabrati vrstu psihoterapije, način provedbe psihoterapije, pa čak i jezik na kojemu će se sama psihoterapija odvijati, a tražilica će prikazati sve psihoterapeute koji odgovaraju zadanim parametrima. Ono što nam se posebno svidjelo jest da možete birati i maksimalan iznos koji ste voljni izdvojiti za psihoterapiju, a sve to bez neugodnih razgovora i procedura koje vrlo vjerojatno želite izbjeći. Više informacija saznajte na službenoj stranici. 

Foto: Instagram, Pexels
Objavljeno: 08.11.2022. u 15:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p