SELF

Otkrijte preslatki domaći brend koji ima sve što je potrebno za vašu bebu!

Neodoljive kolekcije lokalne proizvodnje koje čuvaju kožu vašeg djeteta
Dolazak bebe na svijet jedno je od najuzbudljivijih iskustava u životu koje je u isto vrijeme za mnoge majke i prilično zastrašujuće. Od brige za vlastito stanje pa sve do učenja svega onoga što trebate znati o dolasku djeteta i kupnje svega što će bebici i trebati, popis stvari koje treba uzeti u obzir zaista je ogroman, a jedna od velikih dilema novopečenih majki je svakako odabir prvih komada odjeće za bebicu za koju želimo da bude prije svega udobna i sigurna za naše mališane.

Nije nikakva tajna da se konvencionalna moda oslanja na velike količine otrovnih tvari; od pesticida i insekticida koji se koriste u proizvodnji osnovnih tkanina kao što je pamuk do petrokemikalija i drugih štetnih aditiva koji se koriste za sintetizaciju tkanina poput poliestera, većina odjeće kakvu pronalazimo u većini trgovina prožeta je kemikalijama i može vrlo agresivno djelovati na dječju kožu. Upravo zato smo istražili domaće tržište kako bismo pronašli sigurne proizvode koje će novopečene mame riješiti brojnih briga, a u kojima će i naši mališani uživati! A brand koji nam je prvi zapeo za oko i koji nas je osvojio na prvi pogled dolazi iz Lijepe Naše, a svi proizvodi koji se kriju u njihovim kolekcijama su izrazito mekani, praktični i udobnih krojeva! Riječ je o preslatkom brandu Baobaby koji bira isključivo nježne i prirodne materijale, organski pamuk i kožu bez kroma koja je potpuno sigurna za vašu bebu, ali i za prirodu koja nas okružuje.

 


Baobaby marame, pidžamice i gaze odlikuju nježni, zemljani tonovi, a baš svaki odjevni komad namijenjen bebi skrojen je tako da omogućuje slobodno kretanje i pruža pravu podršku. Ono što nam se posebno svidjelo jest činjenica da je Baobaby u potpunosti posvećen lokalnoj proizvodnji sa što manje transporta, što znači da je baš svaki komad koji ćete pronaći na njihovim stranicama nastao u Hrvatskoj! Kako i sami kažu, priroda je njihov glavni izvor inspiracije, a zbog čega mnoštvo Baobaby proizvoda krase motivi iz prirode i male poruke ljubavi i ljubaznosti koje su nas osvojile na prvi pogled, baš kao i cijela priča ovog divnog branda koji je svu svoju pažnju usmjerio kako bi nam još jednom ukazao na ono što je zaista bitno - život, zdravlje, priroda i - zajednica! Više o samom brandu potražite ovdje

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 21.06.2022. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p