SELF

Ova čarobna lokacija za vjenčanje nalazi se nedaleko od Zagreba i osvojit će vas na prvi pogled!

Lokacija koja ostavlja bez daha!
Ako ste jedni od onih sretnika koji trenutno organiziraju vlastito vjenčanje ili vjenčanje drage vam osobe, sigurni smo kako ste već barem nekoliko puta razmišljali o prelijepom prostoru koji će dodano uveličati vaš događaj. A ako ste planirali vaše jesensko vjenčanje održati na otvorenom, sasvim smo sigurni kako će vas ovo bajkovito imanje, udaljeno svega 15 minuta vožnje od Zagreba, osvojiti na prvu!

Riječ je o bajkovitom imanju imena Tosca koji je svoje mjesto pronašao u mjestu Sv. Ivan Zelina, na predivnim obroncima Prigorja. Ovo prostrano imanje uzvanicima pruža privatnost i intimnost kakvu zaslužuje svaka mladenka i njen odabranik, a sve detalje u vezi organizacije vjenčanja i ostalih slatkih briga možete u potpunosti prepustiti osoblju samog imanja! Ono što posebno izdvaja ovo mjesto od ostalih jest nevjerojatna elegancija, luksuz i raskoš koja u kombinaciji s prirodnim ljepotama tvore jednu zaista bajkovitu oazu koja je kao stvorena za vjenčanje iz snova. Osim toga, moderno opremljeni šatori s raskošnim lusterima i posebno dizajniranim kraljevskim baldahinima daju poseban štih cijelom ambijentu, a bitno je naglasiti da će se osoblje samog mjesta itekako potruditi 
Vođeni višegodišnjim iskustvom u organizaciji vjenčanja i stalnim napretkom te praćenjem trendova, imanje Tosca će bez imalo sumnje pružiti najljepše iskustvo vjenčanja na otvorenom koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a važno je naglasiti da svakom vjenčanju i ceremoniji pristupaju posve individualno, što vam daje potpunu slobodu da svoj najvažniji dan u životu u potpunosti organizirate - po svojoj mjeri! Više informacija potražite ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 20.09.2022. u 15:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p