SELF

Ova čarobna oaza nedaleko od Zagreba idealna je destinacija za vjenčanje iz snova!

Mjesto koje će vas očarati svojom ljepotom!
Ako ste u potrazi za savršenom lokacijom koja će biti idealna za bajkovito vjenčanje na otvorenom, ne trebate tražiti dalje od Zagreba jer se na samo tri minute od glavne zagrebačke prometnice Ilice, u zaštićenom području park–šume Grmoščica, nalazi prekrasni objekt La Grma koji ima baš sve što vam je potrebno da organizirate vjenčanje o kakvom ste sanjali cijeli život!

Objekt La Grma smjestio se na površini od nevjerojatnih 9000 kvadratnih metara na kojima se nekada nalazila tvornica perja, no ta stara tvornička hala  nedavno je dobila potpuno novu funkciju. Ono što ćete na prvi pogled zamijetiti jest jedan zaista poseban interijer koji je nastao zadržavanjem arhitektonskih elemenata tipičnih za tu vrstu građevine, a koji je preuređen u nešto modernijem ruhu, no i dalje odiše tom posebnom, starom toplinom. Imajte na umu kako je interijer maksimalno prilagodljiv Vašim željama: od rasporeda sjedenja do samog uređenja. Bilo da preferirate industrijski stil, nešto svečanije vjenčanje ili pak casual proslavu, budite sigurni da ćete u La Grmi ostvariti sve svoje vizije! 


Eksterijer hale savršeno upotpunjuju drveni platoi raspoređeni po šumi za potpuni doživljaj i uživanje u prirodnom okruženju dok je nekadašnja portirnica preuređena u koktel bar kućicu za zabavu na otvorenom,te je pozicija idealna za doček Vaših gostiju i piće dobrodošlice. Na vanjskom terenu nalazi se prostor kao stvoren za puni sastav benda ili za DJ-a koji će zabavljati uzvanike, a u samom objektu moguće je održati i civilni obred s matičarom koji će ispod drvene pergole biti jedno zaista posebno iskustvo koje će svi vaši uzvanici pamtiti cijeli život. Više informacija o ovom objektu saznajte ovdje
Foto: Instagram
Objavljeno: 08.08.2022. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p