SELF

Ove pregače s domaćim potpisom odmah ćete poželjeti u svojoj kolekciji!

Simpatična suradnja dvije domaće kreativke!

Moramo priznati kako nas posebno razvesele suradnje s domaćim potpisom, a ovog puta iza svega se kriju dvije dobro poznate kreativke. S jedne strane je Lana Puljić, modna dizajnerica i vlasnica brenda Lokomotiva, a s druge slastičarka Ivana Čuljak koji znamo kao vlasnicu brenda Neka jedu kolače. Dvije naizgled nespojive profesije, sada su pronašle zajednički jezik, a kao rezultat svega dobili smo neodoljivo šarmantne - pregače!

Složit ćemo se kako su pregače detalj bez kojeg ne možemo u kuhinji, ali isto tako, nema nikakvog razloga da taj detalj ne bude stylish. Za to su se pobrinule Lana i Ivana te kreirale predivne pregače koje dolaze u pet boja, a koje su načinjene od kvalitetnog pamuka. Sam dizajn vrlo je romantičan i zaigran, detalji u vidu volana osvojili su nas na prvu, a na sredini pregače nalazi se logo brenda Neka jedu kolače. Isto tako, predivne satenske mašne osvojit će baš sve, stoga ne sumnjamo da će se ove pregače vrlo brzo pronaći u vašoj kolekciji!

Također, osim poklona samom sebi, ove pregače su idealan, i prije svega unikatan, znak pažnje dragoj osobi koja uživa u kuhanju. Sigurni smo da će uz ove pregače kuhanje ukusnih jela biti još bolje, a iako je zasad u ponudi jedan tip pregače u nekoliko boja, vjerujemo da nam ovaj dinamični duo u budućnosti priprema još pokoju suradnju koju jedva čekamo!

Do tada, pregače možete kupiti putem sljedećeg linka!

Foto: Lokomotiva
Objavljeno: 29.09.2022. u 16:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p