SELF

Ovih dana 'break up' pjesme apsolutni su hit! Izdvojili smo nekoliko favorita za lakše prebolijevanje bivših ljubavi

Pjesme koje obaraju sve rekorde slušanosti!
Ljubavni prekidi univerzalni su dio ljudskog života, no svi se možemo složiti s činjenicom da se vrlo često radi o emocionalno iscrpljujućem iskustvu koje svatko ‘probavlja’ na svoj način. A jedan od načina koji povezuje gotovo sva slomljena srca definitivno je slušanje glazbe koja itekako pomaže u oslobađanju emocija i ono još važnije - podsjeća nas da u tom negativnom vrtlogu emocija zaista nismo sami.

A ako ste jedni od onih koji ovih dana muku muče s problemom slomljenog srca, utjehu možete potražiti u nekolicini novih glazbenih hitova koji su u kratko vrijeme postale jedne od najslušanijih pjesama na svijetu! Ono što ove ‘break up’ hitove čini još atraktivnijim nisu samo pogođeni lyricsi u kojima se gotovo svaka osoba slomljenog srca može prepoznati, već i priča prema kojoj su ti hitovi nastali, a koja je vrlo često istinita ljubavna priča poznatih parova čiji smo život mogli i sami pratiti na društvenim mrežama. Tako nas nimalo nije iznenadila vijest o velikom uspjehu najnovije pjesme koju potpisuje Shakira, a u kojoj se doslovce obraća svom bivšeg suprugu - i to prilično izravno. Samo nekoliko dana nakon, Miley Cyrus počastila je javnost svojom ‘break up’ pjesmom koja je napokon stavila ‘točku na i’ njezinom turbulentnom odnosu s glumcem Liamom Hemsworthom, a koja u samo nekoliko sati postala najslušanija pjesma na svim glazbenim servisima.

Upravo zato, u nastavku smo izdvojili 5 popularnih ‘break up’ pjesama među kojima ćete pronaći neke već poznate, starije hitove, ali i one najnovije koje ovih dana čine sastavni dio baš svake naše playliste!

Shakira - '#53'

Prekid jedne od najpopularnijih pjevačica svijeta i bivšeg nogometaša Gerarda Piquea dugo je vremena bio glavna tema žutog tiska, a nakon početnog, tihog razdoblja, Shakira je odlučila svoju patnju pretočiti u stihove u kojima se prilično izravno obraća svom bivšem ljubavniku koji ju je zamijenio novom, mnogo mlađom djevojkom. Prva pjesma ‘Monotonia’ doživjela je ogroman uspjeh, baš kao nedavno objavljena pjesma #53 koja je ovu ljubavnu dramu ponovno oživjela i učinila aktualnom!

Miley Cyrus - 'Flower' 

Već smo navikli na iznenađenja popularne pjevačice Miley Cyrus koja nas je prije nekoliko dana počastila hitom o kojemu se ne prestaje pričati! Iako njezina najnovija pjesma nije tako očigledna kao Shakirina, sigurni smo kako će se baš svatko pronaći u o ovom tužnom, ali osnažujućem tekstu koji je Miley simbolično objavila na rođendan svoje bivše ljubavi…

Taylor Swift - 'All Too Well'

Teško je povjerovati da ovaj hit, koji je i dalje jedna od najslušanijih Taylorinih pjesama, star više od 10 godina! Istinski fanovi dobro znaju da je pjesma izvorno trajala punih 10 minuta, a gotovo svaki stih posvećen je prisjećanju najljepših trenutaka koje je provela sa svojim dečkom. Ipak, osim srcedrapajućih stihova i mora patnje koju Taylor servira svojim slušateljima, pouka pjesme će vas zasigurno motivirati i, ako ste sretnici, skratiti vrijeme tugovanja!

Alanis Morissette - 'You Oughta Know'

Prema samoj Alanis Morissette, mnogi njezini bivši tvrde su da poslužili kao inspiracija za “You Oughta Know”- jednu od najdirljivijih ‘break-up’ pjesama ikad napisanih! Pjesma je ugledala svjetlo dana davne 1995. godine, a njena univerzalna tematika pretvorila ju je u revolucionarni hit koji je Morissette učinio vječnim bestselerom!

Selena Gomez - 'Lose You To Love Me'

Sjećate li se vremena kada se činilo kako je apsolutno svaka pjesma Selene Gomez napisana za Justina Biebera, baš kao što su fanovi pretpostavljali da je i svaki njegov hit izravno usmjeren Seleni. Ovaj beskonačni vrtuljak napokon je prekinula Selena, objavivši hit ‘Lose You To Love Mekoja je na dobrom putu da postane jedna od najpoznatijih srcedrapajućih balada koja baš nikada neće izaći iz mode.

Foto: YouTube, Instagram
Objavljeno: 18.01.2023. u 12:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p