SELF

Ovo je najbolji viralni trik za najjednostavnije pakiranje koji smo ikada vidjeli!

Trik koji će vam itekako olakšati pripreme za sljedeće putovanje
U svijetu putovanja, gdje se ponajviše cijene praktičnost i organizacija, pojavio se novi trend koji je  apsolutno osvojio društvene mreže. Zahvaljujući kreativcima na TikToku, otkrili smo genijalan trik za putovanja koji će pojednostaviti zamorne pripreme za odmor, a posebno za obitelji s djecom. Ovaj genijalni trik uključuje korištenje organizatora za cipele koji se postavljaju preko vrata, no koriste se za uredno pakiranje odjeće koju potom s lakoćom možete preklopiti nekoliko puta i složiti u vaš kofer.

Uz ovaj revolucionarni ‘life hack’ možete zaboraviti na neuredno kopanje po koferima u potrazi za odjećom jer, prilikom dolaska na destinaciju, sve što trebate učiniti jest vaš organizator zakačiti na kuke (koje dolaze u paketu s organizatorom), objesiti ga na vrata i tijekom boravka na određenoj destinaciji, s lakoćom odabirati željeni outfit. Organizator je u potpunosti proziran stoga ćete s lakoćom pronaći traženu kombinaciju, a sigurni smo kako će ova metoda ponajviše oduševiti roditelje s djecom. Trik je i popularizirala TikTok korisnica Jade O’Neil koja često boravi na putu s djecom, a čiji je video u nekoliko tjedana prikupio impresivnih 2,6 milijuna pregleda. Video pogledajte u nastavku:

@jade.oneal The best baby travel hack if you’re traveling with a baby or kids 🙌 I bought a 2 pack of these over the door organizers off Amazon. I will pack my 4 year old’s outfits the same way for quick grab and go outfit and beach options on vacation. This really helps to not dig in a suitcase the whole trip and have everything ready to go. And as a bonus anyone can grab an outfit and help them get ready to go! Definitely try it for your next trip or vacation with your family. #travelingwithbabies #travelingwithkids #packinghack #momtipsandstricks #vacationwithkids #momtip #momhack #babytraveltips #babytravelmusthaves #babytravelhacks ♬ original sound - jade | mom + lifestyle
Univerzalna primjenjivost organizatora

Genijalnost ovog trika za putovanja leži u njegovoj univerzalnoj primjenjivosti. Osim odjevnih kombinacija, možete ga koristiti i za pospremanje raznih potrepština ili predmeta koje inače morate slagati u kofere. Pogodnosti koje ovaj proizvod nudi definitivno nisu ograničene samo za jednu publiku, a granice njegovog korištenje ovise samo i isključivo u vašoj mašti. Organizator možete naručiti već danas na AliExpressu po nevjerojatnoj cijeni od 7 dolara! 

Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 23.08.2023. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p