SELF

Ovo je popis dobrih odluka koje možemo donijeti već ovaj mjesec!

Među dobrim odlukama koje možemo donijeti već danas je i učlanjenje u program pogodnosti Dobra prilika!

Male odluke vode do velikih pozitivnih promjena. Za većinu njih ne trebate previše vremena, a benefiti koje ćete osjetiti mogu biti dalekosežni. Primjerice, usvojite li naviku da svakodnevno odvojite određeno vrijeme za sebe, ma kako kratko to bilo, već ste napravili prvi korak.

Pola sata opuštanja ili omiljene aktivnosti koje pronađemo u užurbanoj svakodnevici ima pozitivan učinak na opće stanje cijelog organizma. Sigurni smo da ćete se složiti s time da je boravak u prirodi aktivnost koju bismo trebali češće prakticirati. Zaputite se u obližnji park ili na izletište i uživajte u pogledu. Na klupi pod krošnjom, u hladu, uživajte u čitanju nove knjige. Malu zelenu oazu možete stvoriti i u svojem domu već s nekoliko biljaka. Briga o zelenilu može popraviti raspoloženje, baš kao i čitanje - istraživanja, naime, pokazuju da čitanje smanjuje razinu stresa i do 68 posto.

Ciljano odvojite vrijeme koje ćete provesti s dragim ljudima - obiteljima, prijateljima, kolegama, s nekim koga niste dugo vidjeli. Odlazak na ručak ili večeru, večernja šetnja ili isprobavanje nove društvene igre samo su neke od ideja kako vrijeme provesti ugodno i zabavno.

Posjetite izložbu slika, upoznajte nova imena na umjetničkoj sceni. Možda vas potakne da i sami primite kist u ruke i otkrijete svoju umjetničku stranu. Usvojite nova znanja ili vještine, bilo da upišete tečaj ili krenete samostalno u novu avanturu. Ne zaboravite svako toliko napraviti nešto lijepo za sebe. Ostvarite si nešto što već dugo priželjkujete. Počastite se izletom, novim komadom odjeće, sudjelujte i u nagradnim igrama.

Dobra prilika je dobra odluka

Ako ste klijent Croatia osiguranja ili to tek planirate postati, učlanite se i u program pogodnosti Dobra prilika, u kojem možete uživati u više od stotinu partnera s popustima za dom, obitelj ili putovanja te u fenomenalnim nagradnim igrama svaki mjesec.

Preuzmite aplikaciju Moja Croatia i koristite popuste odmah, bez prikupljanja bodova!

Dobra prilika odmah za vas

U nagradnom natječaju koji traje od 05. kolovoza do 10. kolovoza, možete osvojiti i ljetni paket Dobre prilike u vrijednosti od 750 kuna. Zavirite u njega: s praktičnom i lijepom ljetnom torbom koja se može nositi dvostrano i usklađenom gumicom za kosu, bit ćete chic na plaži, uz bocu za vodu Equa lakše ćete se podsjetiti koliko je važan unos tekućine, posebice ljeti, a koža će vam blistati uz Tinkturin balzam sa zaštitnim faktorom 30. Tu je i knjiga “Zdravstvena revolucija” Marije Borelius te šestomjesečna pretplata za streaming servis Pickbox NOW, tako da sa sigurnošću možemo reći da uz Dobru priliku zabavnih trenutaka, gdje god bili, neće manjkati. Ljetni paket Dobre prilike donosi i poklon-vaučer Croatia Poliklinike za 3+1 gratis tretman mezoterapije i poklon-vaučer Croatia dodatnog zdravstvenog osiguranja od 150 kuna.

Uz Croatijin ljetni paket Dobre prilike, bit ćete spremni za pregršt bezbrižnih i zabavnih ljetnih trenutaka!

Foto: PR
Objavljeno: 05.08.2022. u 08:59
Tagovi: nagradna igra

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p