SELF

Ovo su najpoželjnije vile u Hrvatskoj koje garantiraju nezaboravnu djevojačku večer!

Najljepše lokacije u Lijepoj Našoj!
Nije nikakva tajna da je vjenčanje jedan od najvažnijih dana u životu svake žene, barem one koja oduvijek zna da će svoju ljubav ovjekovječiti svadbenom proslavom koju će pamtiti do kraja života. A osim pira, jednako je važna i posljednja zabava prije same ceremonije, poznatija kao djevojačka večer, koja je sve češće organizira u bajkovitim vilama kojih, moramo priznati, u Lijepoj Našoj ne nedostaje.

Svi dobro znamo da organizacija, planiranje i sva priprema ove zabavne večeri obično padne na ''leđa'' kume, no činjenica jest da sve češće u pomoć uskaču i drugi uzvanici, a sve kako bi njihova prijateljica pamtila svoj posljednji ''izlazak'' s frendicama u najboljem svijetlu. Iako bi baš svaka djevojačka zabava trebala biti posebna i u skladu s ukusima mladenke, sve više djevojaka odlučuje organizirati zabavu u prekrasnim villama koje potom ukrase u željenom stilu, a želje mladenke posebno uzimaju u obzir kada planiraju zabavne aktivnosti za sam party. A kako bismo vam pomogli odabrati idealnu lokaciju, u nastavku smo izdvojili četiri vile u raznim dijelovima Hrvatske s kojima nećete pogriješiti!
 
Villa Botanica, Zagorje

Svega dvadesetak kilometara od Zagreba, točnije u mjestu Mirkovec, krije se prekrasna, drvena Villa Botanica s čarobnim pogledom na planine. Već smo ranije pisali o ovoj idiličnoj villi okruženoj raskošnim zelenilom kao odličnoj lokaciji za proljetni ili zimski odmor, no ova čarobna, prostrana lokacija idealna je I za raznolike proslave, djevojačke zabave pa čak i vjenčanja!
 
Villa Roses, Istra

Malo istarsko mjesto - Sveti Petar u Šumi krije čarobnu vilu koja se proteže na nevjerojatnih 300 metara kvadratnih i nosi prikladno ime - Roses. Ova prekrasna villa je ima čak pet spavaćih soba te tri unutarnje i jednu vanjsku kupaonicu. Osim toga, može se pohvaliti i grijanim bazenom, natkrivenom konobom s velikim kaminom pokraj prostrane ljetne kuhinje što ju čini i više nego idealnom destinacijom za djevojačke zabave!

Šumska vila, Gorski kotar

Smještena u srcu Gorskog kotara, kuća za odmor Šumska vila izrađena je u potpunosti od drveta te je smještena na bajkovitom brdašcu na samom rubu šume. Sastoji se od prostrane kuhinje i dnevnog boravka u kojem dominira kamin, a koji je obično centar zbivanja na svakoj djevojačkoj koje se u ovoj prekrasnoj kući sve češće održavaju. Također sadrži i 3 spavaće sobe, kupaonice, finsku saunu i vanjski jacuzzi sa zapanjujućim pogledom na okolnu šumu i planine.
 
Villa Baroque, Bilice

Smještena u šarmantnom selu Bilice u blizini Šibenika, luksuzna Villa Baroque idealan je odabir za nešto glamuroznije djevojačke zabave koje traju više od dva dana, a koje broje do 9 ljudi. Zadivljujući dizajn interijera ali i eksterijera osvojit će vas na prvu, no ono što će ponajviše impresionirati goste jest prekrasno dizajnirana terasa s ležaljkama koja doslovce zove na uživanje u koktelima u najdražem društvu!

Foto: Instagram, Airbnb, Booking
Objavljeno: 17.03.2023. u 12:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p