SELF

Ovoga ljeta održava se prvi festival za samce i kao stvoren je za sve one koji izbjegavaju ‘dating’ aplikacije!

Najveći društveni eksperiment do sada!
Ako ste jedni od onih ‘single’ pojedinaca koji odbijaju koristiti ‘dating’ aplikacije poput slavnog Tindera, sigurni smo kako će vas zaintrigirati ovaj novi ‘društveni eksperiment’ koji vam omogućuje interakciju s novim ljudima te nudi mogućnost upoznavanja vaše srodne duše. Sve što vam treba jest prsten imena ‘Pear Ring’ koji označava da ste slobodni i spremni za druženje i koji vam omogućuje ulaz na sam događaj, a sve detalje o ovom genijalnom, pomalo futurističkim festivalu otkrijte u nastavku članka!

Tijekom globalne pandemije, ‘dating’ aplikacija doživjele su pravi procvat. I dok je tisuće parova svoju priču započelo upravo na društvenim mrežama i dating aplikacijama, mnogi su doživjeli prilično neugodno iskustvo, naletjevši na hrpu prevaranata koji su također postali sve brojniji u tom bizarnom, online svijetu. Samim time, pojedinci koji i dalje preferiraju upoznavanja uživo postaju sve usamljeniji, a upravo za njih stvoren je Pear Fest! Pear Fest je najveći svjetski društveni eksperiment koji je trenutno otvoren samo za korisnike koji žive u Americi, Engleskoj, Njemačkoj, Kanadi i Australiji, a koji će se po prvi put održati ovoga ljeta u Londonu. Eksperiment bi se već sljedeće godine trebao proširiti i na ostatak svijeta i mogao bi potpuno promijeniti svijet upoznavanja koji je danas, gotovo isključivo,  sveden na ‘online’ dejtanje.

 

Kako će funkcionirati Pear Fest?

PearFest je događaj u okviru društvenog eksperimenta Pear, a sve što vam treba kako biste se priključili jest već spomenuti Pear Ring, odnosno zeleni prsten koji na njihovoj web stranici košta 19,99 funti. Prsten predstavlja ulaznicu na mnoštvo Pear događaja, a prvi set prstenja već je u potpunosti rasprodan. Sve detalje o festivalu, datumima, cijenama i kupovini prstena otkrijte na linku!

Foto: Unsplash, Pexels
Objavljeno: 17.05.2023. u 10:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p