SELF

'Plus size' modni komadi za jesen koje možete kupiti na sjajnom popustu!

Prekrasni modni komadi za baš svaku figuru!

Koliko puta vam se dogodilo da uđete u omiljeni high street brend, a u kojem je gotovo pa nemoguće pronaći modni komad koji će odgovarati vašem stilu i samoj figuri? Također, konfekcijski brojevi već odavno ne odgovaraju stvarnoj figuri tijela jer neki modeli iz jedne trgovine stoje kao saliveni, dok u drugoj u isti broj ne možemo ući...

Pronaći modne komade koji će savršeno pristajati pravi je izazov ako nosite nešto veći konfekcijski broj, gotovo kao da nas sama modna industrija kažnjava zbog oblika tijela kojeg imamo. S druge strane, da oblikovan stil i praćenje aktualnih modnih trendova nije nešto što je rezervirano isključivo za one savršenih proporcija polako postaju svjesni i brendovi brze mode, a koji sve češće izbacuju prekrasne 'plus size' kolekcije. Nekada su se 'plus size' kolekcije bazirale na svega tri modna komada upitne estetike, dok danas svjedočimo čitavim kolekcijama u kojima zaista svatko može pronaći nešto za sebe. Kako su trenutno u jeku aktualna sezonska sniženja, ono što se isplati kupiti su modni komadi koje ćete rado nositi i kada temperature postanu nešto niže.

Primjerice, dobra traper jakna ili casual model hlača idealan su odabir za svakodnevno ispunjavanje obaveza, kao i haljine koje obožavamo kombinirati s klasičnim gležnjačama. U nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih modnih komada koje se isplati uvrstiti u svoju garderobu jer osim što osvajaju izgledom, poprilično su pristupačni i svojom cijenom!

C&A (13 €), (30 €)

Mango (150 kn), (50 kn)

C&A (16 €), H&M (13 €)

Mango (100 kn), (100 kn)

H&M (13 €), (15 €)

Mango (70 kn), (120 kn)H&M (15 €), (8 €)

Mango (50 kn), (170 kn)

Foto: Instagram, Mango, H&M, C&A
Objavljeno: 16.08.2022. u 12:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p