SELF

Početkom studenog stiže dugoočekivani dokumentarac Selene Gomez koji govori o važnosti mentalnog zdravlja

Uskoro gledamo dirljivu osobnu priču popularne pjevačice
Već se neko vrijeme govori o dokumentarnom filmu koji priprema ova poznata pjevačica i beauty poduzetnica, a za samo nekoliko dana ćemo ga napokon moći i pogledati! Evo što trebate znati o filmu Selena Gomez: My Mind & Me!

Sve se više priča o važnosti mentalnog zdravlja, a u tome pomažu i poznata imena koja progovaraju o vlastitim izazovima te tako ruše sliku o savršenim životima. Jedna od njih svakako je Selena Gomez, koja je već neko vrijeme svojevrsna zagovornica otvorenog odnosa s obožavateljima. Kruna takve komunikacije s javnosti je film Selena Gomez: My Mind & Me koji će donijeti emotivni uvid u njen život proteklih godina.

Novi naslov prati posljednjih šest godina njenog života koje su bile prepune poslovnog uspjeha, ali zatim i strmoglavog osobnog pada. Film će se dotaknuti i njenog javnog prekida s Justinom Bieberom, a zatim i s njenim iskustvom dijagnoze lupusa i bipolarnog poremećaja, što ju je naposljetku odvelo do transplantacije bubrega i problema s mentalnim zdravljem.


Ova globalna glazbena zvijezda na različite se načine hrabro izložila javnosti i tako postala velika inspiracija za sve koji se nose s izazovima u području fizičkog, ali i mentalnog zdravlja. Osim na osobnoj razini, Selena je svakako i poslovni uzor. Osim što je iznimno uspješna u svojoj glazbenoj karijeri, osnovala je i sve hvaljeniji beauty brend, a u posljednje vrijeme gledamo ju i u seriji Only Murders In The Building.

Ako imate želju pogledati kako je izgledalo njeno izazovno i emotivno putovanje prema boljem životu, film na Apple TV stiže 4. studenog!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 28.10.2022. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p