SELF

Prekrasna slikovnica koja baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Priča posvećena svim brižnim majkama i njihovim voljenim kćerima

Kada ste posljednji put pročitali ili poklonili neku dobru slikovnicu? Nekako imamo osjećaj da smo se pomalo izgubili u ovom materijalnom svijetu i igračkama koje rijetko kada dugo drže pažnju, pa ako ne znate kako obradovati svoje mališane, a da im pritom stvorite uspomene kojih će se rado prisjećati, onda s ovom slikovnicom ne možete pogriješiti!

Zajedničko čitanje slikovnica jedan je od najljepših načina kako možemo provesti vrijeme sa svojim djetetom. Također, čitanje slikovnica ima toliko prednosti za sam razvoj djeteta, a osim što potiču razvoj mašte, slikovnice su sjajan alat i za učenje i razvoj djeteta. S druge strane, čitanje slikovnica nešto je u čemu mogu uživati i roditelji jer se na domaćoj sceni mogu pronaći prekrasne, inspirativne priče u kojima ćete sigurno i sami uživati. Pravi primjer jedne takve je hvaljena slikovnica 'Ti, moja prekrasna djevojčice' iza koje stoje Nataša Ozmec i Jasmina Kosanović.

"Svaka je djevojka, žena i starica najprije bila prekrasna djevojčica. Ovo je oda svim tim djevojčicama, a ujedno i poruka onoj posebnoj, srcu najbližoj, jednoj ili stotinama njih. Pokušaj da divljenje, želje i snove, svu ljubav koju osjećamo, pretoči u riječ i sliku. Slikovnica napisana kao pjesma u prozi, kao pismo i radosnica koja čuva najljepše želje za naše djevojčice, nježno i živo oslikana akvarel tehnikom u kombinaciji s olovkom." stoji u opisu ove slikovnice, a posvećena je svim majkama i voljenim kćerima.

Ovu prekrasnu slikovnicu možete kupiti ovdje!

Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 28.07.2022. u 14:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p