SELF

Prekrasna vjenčanica s Asosa koja je osvojila društvene mreže!

Elegantan model u kojem ćete poželjeti izreći sudbonosno 'da'!
Trendovi u svijetu vjenčanja neprestano se izmjenjuju, no ono što nekako baš uvijek ostaje aktualno jest efektna vjenčanica koja ostavlja bez daha! Asos je unazad nekoliko godina postao omiljena adresa kada su vjenčanice u pitanju, a jednom modelu nije puno trebalo da stvori pravi hype na društvenim mrežama!

Planiranje vjenčanja spada u najljepši, ali i ujedno najstresniji period u životu jer je toliko toga potrebno pripremiti te želimo da sve funkcionira besprijekorno; od samog uređenja, hrane, pa sve do našeg izgleda. Ono što je svakoj budućoj mladenki važno jest odabir vjenčanice, pa tako želimo da ista bude prekrasnog dizajna, ali i da odražava našu osobnost te da se u njoj osjećamo nesputano i udobno kako bismo mogli u samom vjenčanju i uživati. Unazad nekoliko godina kao omiljena shopping adresa kada su vjenčanice u pitanju istaknuo se Asos, a čija je ponuda zaista bogata te svatko može pronaći idealan model za sebe. Ako tražite vjenčanicu koja će krojem biti nešto tradicionalnija, ali čiji će dizajn predstavljati pravi moderni iskorak, onda imamo haljinu za vas!
 
Riječ je o elegantnoj vjenčanici koja prekrasno oblikuje tijelo, ženstvenog je kroja te je obogaćena svjetlucavim detaljima koji pružaju dozu glamura. Ovaj model idealan je za tradicionalna vjenčanja s modernim naglaskom, ali i za mala, intimna vjenčanja jer je njezina cijena i više nego povoljna te ćete za nju morati izdvojiti 186 £. Vjenčanicu možete kupiti ovdje, stoga požurite dok još uvijek nije rasprodana!

 

Asos (186 £)

Foto: Instagram, Asos
Objavljeno: 10.10.2022. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p