SELF

Preloved Market: Sutra se u Zagrebu održava najljepši buvljak koji ne želite propustiti!

Buvljak posvećen mališanima
Predblagdansko uzbuđenje u punom je jeku, a prvi adventski vikend u Zagrebu pruža jedinstvenu priliku za sudjelovanjem u najposebnijem buvljaku do sada, točnije - 'Preloved Marketu'! Ovaj blagdanski buvljak u potpunosti je posvećen mališanima, a održat će se u subotu, 2. prosinca, od 10 do 13 sati u zagrebačkom Katranu. No, što nas sve čeka na 'Preloved Marketu'?

Preloved Market se izdvaja od ostalih buvljaka primarno zbog svog fokusa na dječje artikle vrhunske kvalitete, zanimljivog dizajna i pristupačnih cijena, što se na koncu i očekuje od buvljaka. Ponuda uključuje dječju odjeću, opremu za bebe, kolica, auto sjedalice, hranilice, igračke i mnoge druge proizvode namijenjene najmlađima, a osim prilike za kupnju raznovrsnih dječjih stvari, ovaj buvljak naglašava i važnost održivosti te odgovornog pristupa kupnji. Inicijativa su podržale i brojne mame influencerice poput Ines Šitum, Ive Šutić, Ane Grzunov, Maje Bešenić, Matee Halilović, Nastasje Chiare Petrić, Ivane Štih, Martine Palić, Petre Ninčević, Emilije Lasić Črepić te mnogih drugih.
 
Osim prodajnih štandova, posjetitelji će moći uživati i u fotografiranju u sklopu čarobnog božićnog seta Foto Priče, koji će voditi fotograf Matija Vurija. Tu je i art program prilagođen najmlađima, nazvan JUICEKANJE, ali i najslađi adventski štandovi u Preloved Zimskom vrtu koji će posjetiteljima nuditi prigodne poslastice. Ulaz na Preloved Market je besplatan, a mjesta za izlagače su već popunjena. Sve detalje pratite na linku! Vidimo se sutra u Katranu!
Foto: Instagram
Objavljeno: 01.12.2023. u 09:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p