SELF

Preslatke ručno rađene igračke koje će vaše dijete obožavati

Igračke od prirodnih materijala koje imaju i didaktičku ulogu!

Za svaku ženu vrijeme koje slijedi nakon poroda vrlo je stresno i izazovno. Osim svih tjelesnih i psihičkih promjena tu je još i obilje novih stvari koje treba kupiti za svoje dijete, pa u moru novih potrepština visoko na popisu nalaze se i igračke. Ponuda igračaka na tržištu vrlo je raznolika, a nama se osobito sviđaju handmade proizvodi lokalnih proizvođača koji osim što su napravljeni od prirodnih materijala i bez štetnih dodataka, vrlo često imaju i didaktičku ulogu koja pomaže djetetu u razvoju!

Igračke mogu biti vrlo bitan dio djetetovog odrastanja jer osim zabave, mogu služiti i za razvijanje memorije, pamćenja i ostalih kognitivnih sposobnosti. Potrudili smo se izdvojiti Instagram profile s najslađim igračkama, pa krenimo redom!

Bezabu

Bezabu je obiteljski projekt u koji su učlanjeni svi članovi obitelji Miklec. Obitelj izrađuje ručno heklane zekane koji su zamišljeni kao proizvod od djetetova rođenja pa do škole. Oni se popularno zovu i tješilice jer svojom teksturom pružaju sigurnost i utjehu. Duguljaste uši zekana bebama mogu pružiti masažu desni, a oči i nos, zbog kontrastnih boja, djeca često pokušavaju dohvatiti rukama. Svaki zekan može se prati u perilici jer je napravljen od pamučnog konca te sadrži antialergenu ispunu. Ovo je zasigurno presladak i koristan dodatak za svako dijete.

Fabričica snova

Moramo priznati kako smo se u ovaj presladak Instagram profil odmah zaljubili! Iza brenda Fabričica snova nalazi se mama dvoje djece, koja je svoju ljubav prema lutkicama i šivanju razvila preko izrade ovih preslatkih lutkica. U proces izrade igračaka uključena je cijela obitelj, a izrađene su od prirodnog materijala. Ono što je najslađe je njihova robica i modni dodaci koji se mogu skidati i mijenjati. Kada govorimo o bojama, prevladavaju pastelne nijanse pa ove lutkice, osim za igru, mogu biti i prekrasna dekoracija u interijeru.

Popi Petite

Popi Petite je brend koji izrađuje preslatke handmade vrtuljke za dječje krevetiće. Vrtuljak je zasigurno jedna od prvih igračaka koje ćete kupiti svojoj djeci, a u moru plastičnih vrtuljaka Popi Petit je zbilja osvježenje. Prevladavaju pastelne, neutralne boje, a sam vrtuljak ima i glazbenu podlogu koja se može paliti i gasiti. Kada govorimo o motivima, uglavnom je riječ o malenim životinjama ili motivima iz prirode, poput lišća i oblačića. S ovim vrtuljcima zasigurno nećete pogriješiti jer su oni potrebni već u prvim danima nakon rođenja bebe.

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.02.2022. u 14:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p