SELF

Primark ima genijalnu novu kolekciju za djevojačke zabave koja izgleda sjajno!

Kolekcija koju smo dugo čekali!
Djevojačke zabave najbolji su način da budućoj mladenki priuštite jedan dan koji će u potpunosti biti posvećen njoj i proslavi ‘prijelaza’ u vjenčani život. A jedan od uvjerljivo najpopularnijih ‘trikova’ za stvaranje svečane atmosfere u kojoj će se mladenka osjećati posebno jest tematski organizirana zabava, baš kao i tematski pripremljena odjeća koju svi prisutni na zabavi taj dan nose. 

I zaista, usklađena odjeća daje poseban dojam jedinstva među sudionicima zabave, što će ih istaknuti od ostalih posjetitelja, ali i svima olakšati prepoznavanje i lociranje ‘ekipe’ tijekom proslave. S vremenom na tržištu su se pojavili brojni brendovi i online trgovine namijenjene upravo organizaciji jedinstvene djevojačke zabave, a svadbena estetika koja uključuje elemente poput velova, tijara i satenskih ogrtača uvjerljivo je najtraženija među djevojkama koje organiziraju ovakvu zabavu. A ono što nas je posebno razveselilo jest to da sve navedeno sada možete pronaći i u najnovijoj Primark ‘Bride To Be’ kolekciji, a koja je stvorena upravo za proslavu zabavnih, tematski organiziranih djevojačkih zabava!
 
Bride To Be - Primark

Upravo je saten materijal koji dominira ovom kolekcijom, a među mnoštvom detalja kao što su već spomenute tijare, velovi, naočale i rajfovi s natpisima, definitivno izdvajamo prekrasne satenske pidžame i ogrtače koji izgledaju toliko profinjeno da ćete ih sigurno koristiti i još dugo nakon djevojačke zabave. Osim toga, ima li bolje uspomene na djevojačku zabavu od funkcionalnih komada koje ćete koristiti gotovo svakodnevno? U nastavku članka izdvojili smo nekoliko favorita iz kolekcije, a sve komade iz Bride To Be kolekcije otkrijte ovdje!

Pidžama (£15.00)

 Ogrtač (£16.00)

 Majica (£10.00)

 Lente (£6.00)

 Veo (£5.00)

 Rajf (£3.50)

 Ogrtač (£22.00)

 Pidžama (£13.00)

Objavljeno: 01.06.2023. u 10:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p