SELF

Primark predstavio preslatku kolekciju odjeće za palčiće koja je oduševila baš sve!

Komadi koji su nas osvojili na prvu!
Jeste li znali da se jedna od deset beba u svijetu rađa prerano? Isto tako, jeste li znali da je pronaći odjeću za palčiće s odgovarajućim krojem i funkcijom jedan od težih zadataka roditelja rano rođene bebe? Ovom problemu nedavno je pristupio obožavani Primark koji je na iznenađenje mnogih kreirao kvalitetnu kolekciju za palčiće s prepoznatljivo povoljnim cijenama te oduševio roditelje diljem svijeta!

Naime, kolekcija je posebno dizajnirana za nedonoščad, a dostupna je u tri veličine te uključuje odijela za spavanje, bodije, šešire, rukavice s rukavicama i kardigane. U procesu stvaranja kolekcije, Primark je razgovarao s roditeljima kako bi saznao s kakvim se izazovima suočavaju pri odijevanju svoje nedonoščadi stoga je svaki komad stvoren kako bi oblačenje bilo što lakše. Odjeća također ima ravne šavove i mekani čičak, a svi proizvodi uključuju uklonjive etikete za maksimalnu udobnost, a cijene se kreću između nevjerojatnih £4.00 do £9.00. “Povratne informacije roditelja koji su doživjeli prijevremeni porod odigrale su veliku ulogu u procesu. Osim toga, asortiman je najviše kvalitete i proizvode ga posebno odabrani dobavljači s najvećom pažnjom i pažnjom za detalje,” ponosno su kazali iz Primarkova tima za dječje kolekcije.

Znali smo da stvarno možemo napraviti razliku, ali i da nema važnijeg kupca od male bebe, stoga smo se morali dobro pobrinuti da svaki proizvod i odgovara njihovim potrebama. Naš tim za tehničko istraživanje proizvoda mjesecima je testirao ovu odjeću, kako bismo bili sigurni da dizajniramo i proizvodimo asortiman visoke kvalitete koji će roditeljima uvelike olakšati dane”, zaključili su. Kolekciju potražite na službenoj Primark stranici!

£5.00

£9.00

£4.00

 £6.00

Objavljeno: 21.01.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p