SELF

Pronašli smo najljepši i najudobniji model 'fluffy' papuča koje nosimo ove sezone!

Model u koji smo se zaljubili na prvu
U hladnim mjesecima jeseni i zime, nema ništa bolje od udobnih i toplih papuča koje će nas ugrijati, a koje će nam u isto vrijeme i pružiti osjećaj luksuza. Brend Hipnos and Nicte donosi nam upravo to - genijalne fluffy papuče koje su savršen dodatak za nadolazeću sezonu.

Ograničeno izdanje ovih prekrasnih mules papuča dolazi u četiri različite boje: žutoj, bijeloj, plavoj i rozoj. Izrađene su od kvalitetnog krzna, što im daje nevjerojatan osjećaj mekoće i topline. Ove papuče nisu samo namijenjene za nošenje kod kuće, već su dovoljno elegantne i za kraće izlaske izvan kuće. Pa, bez obzira na to jeste li kod kuće u toplini svog doma ili na brzim poslovnim sastancima, Hipnos and Nicte papuče će vam pružiti udobnost i stil u jednom. Ono što čini ove papuče posebnima je njihov inovativan dizajn: brend Hipnos and Nicte posvećen je promišljanju o tome kako bi se svaka žena trebala osjećati, a kako i sami kažu, uz ove papuče imat ćete osjećaj kao da hodate po oblacima. Da bi to postigli, potplate ovih papuča su ispunjene zrakom, što dodatno pojačava osjećaj ugode i luksuza. hodate. Svakako se preporučuje da prilikom kupovine odaberete veličinu više od uobičajene veličine koju nosite, a sve kako biste osigurali savršeno pristajanje i udobnost.

Ženski brend sa ženskim proizvodima

No, Hipnos and Nicte nisu samo brend koji prodaje papuče. Oni su brend koji ima strast prema ženama i njihovim tijelima. Impresivnih 90% osoblja ove tvrtke čine žene, što govori o njihovoj predanosti ženskoj zajednici. Hipnos and Nicte vjeruju da svaka žena zaslužuje osjećati se kao boginja bez obzira na svoju tjelesnu građu. Njihova inspiracija dolazi od bogova Hipnosa (Boga sna) i Nicte (Božice noći), simbola sna, opuštanja i ljepote. Za ovu tvrtku, ljepota žene leži u prirodnosti koju nalazimo u trenucima odmora, bez ikakvih nesigurnosti i društvenih opterećenja. Stoga, za nadolazeću jesensku i zimsku sezonu, razmazite sebe ili voljene osobe ovim genijalnim fluffy papučama koje su trenutno na sjajnom popustu! Naručiti ih možete na linku!

Objavljeno: 23.09.2023. u 12:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p