SELF

Sinsay ima preslatke i povoljne detalje za uređivanje dječje sobe

Preslatki detalji koje se isplati kupiti
Organizacija dječje sobice nešto je u čemu posebno uživamo, čak i više nego u dekoriranju ostatka doma. Osim što želimo da bude cozy, dječja atmosfera, detalji moraju biti i praktični te sigurni za malo dijete. Sjajne detalje smo pronašli u omiljenim Sinsay trgovinama te će i vas sigurno osvojiti na prvu jer su povoljni, praktični i jednostavno neodoljivi.

Uređivanje dječje sobe može biti zabavan i kreativan proces koji će pomoći stvoriti prostor u kojem će vaše dijete uživati i osjećati se ugodno. Upravo zato je važno odabrati namještaj koji je prilagođen djetetovoj dobi i potrebama. Primjerice, ormar s dovoljno prostora za odjeću i igračke, radni stol za školske zadatke i dovoljno prostora za igru te detalji koji će cijelu priču zaokružiti - sve su to važni elementi dječje sobe.

Detalji koji osvajaju na prvu - i velike i male

Dječje sobe često su ispunjene igračkama i stvarima, pa razmislite o rješenjima za pohranu koja će pomoći održavati red i organiziranost. Kutije za igračke, police, košare i organizatori mogu biti odlični saveznici u održavanju urednosti, a možete ih pronaći u Sinsay ponudi po genijalnim cijenama. Također, ispunite zidove dječje sobe slikama, plakatima, fotografijama ili zanimljivim tapetama koje će pobuditi djetetovu maštu i potaknuti njegovu kreativnost, a u nastavku smo izdvojili nekoliko detalja koje se isplati staviti u svoju shopping košaricu!

Deka (4,99 eura), Košara za pohranu (3,29 eura)

Košara za pohranu (1,99 eura), Kutija za pohranu (2,99 eura)

Košara za pohranu (3,99 eura), Zidna vješalica (4,49 eura)

Košara za pohranu (4,49 eura), Komplet pamucne posteljine (9,99 eura)

Košara za pohranu (12,99 eura), Stol (16,99 eura)

Podmetac za stol (2,99 eura), Košara za pohranu (3,49 eura)

Ukrasni jastuk (7,99 eura), Tepih (6,99 eura)

Foto: Instagram, Sinsay
Objavljeno: 30.07.2023. u 09:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p