SELF

Što odjenuti ako ste kuma na vjenčanju? Izdvojili smo nekoliko odličnih komada koji su nas osvojili na prvu!

Ideje s kojima ne možete pogriješiti

Ako ste i vi jedni od onih koji ove sezone imaju čast biti kuma na vjenčanju vaše drage osobe, tada ste zasigurno već više puta tragali za idealnim outfitom koji će se sjajno uklopiti u atmosferu cijelog vjenčanja, a u kojem ćete nesmetano plesati i cijelu noć slaviti novo poglavlje života u koje ulaze novopečeni mladenci! Srećom, kako se tradicionalne norme vjenčanja neprestano mijenjaju, možemo reći kako kuma zaista ima slobodu izbora veću nego ikada, no mnogima bi upravo to moglo predstavljati veliki problem prilikom odabira.

Iako neke mladenke vole same birati stilove haljina za djeveruše i kumu, sve češći je slučaj da je za cjelokupan outfit kume odgovorna ona sama, što znači da se prilikom odabira outfita možete voditi svojim željama. Ipak, valja imati na umu i druge aspekte jer, primjerice, sigurni smo kako ne želite posve odudarati od kombinacije u kojoj će se pojaviti mladenci ili djeveruše i tako svu pažnju tijekom same ceremonije skretati na sebe. Također, valja imati na umu da nipošto ne smijete zasjeniti mladu veličanstvenom, glamuroznom haljinom , a posebice ako je vjenčanica koju je mladenka odabrala decetna i minimalistička. Srećom, danas je na tržištu lakše no ikada pronaći zadivljujuće, elegantne outfite koji će vas osvojiti na prvi pogled.


Bilo da preferirate neodoljive haljine ili pak elegantna odijela, na policama omiljenih brendova pronaći ćete baš sve od navedenog. A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili neke od favorita koji su nam odmah zapeli za oko, a koji će vas zasigurno inspirirati za savršen odabir outfita u kojem ćete ispratiti svoju

Costalleros (1400 €)

Zara (300 kn)Zara (250 kn)

Tom Ford (2500 €)

Alex Perry (2000 €)Zara (300 kn)

Mango (350 kn)

Christopher Kane (1400 €)

 Mango (550 kn)Zara (450 kn)Mango (250 kn)Mango (550 kn)Mango (550 kn)

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.05.2022. u 03:10
Tagovi: vjenčanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p