SELF

Mijenjanje haljine na vjenčanju uskoro postaje prošlost! Sada je glavni element iznenađenja - nova frizura!

Element iznenađenja koji izgleda tako zabavno!

Kaže se da žene mijenjaju frizuru kada žele nešto promijeniti u životu. Ne slažemo se nužno s tom izjavom, ali priznajemo da se s novom frizurom uvijek osjećamo na neki način preporođeno, posebno kada se radi drastičnoj promjeni. Zbog toga se možemo složiti da promjena frizure može biti zabavan način na koji možemo obilježiti životne prekretnice, bile one male ili velike!

Vjerujemo da svi žele da njihov dan vjenčanja bude poseban i nezaboravan. Uz dobru zabavu, hranu, piće i opće raspoloženje, ponekad se mladenci oslanjaju na elemente iznenađenja koji će nasmijati ili razdragati njihove uzvanike. Originalnih ideja na društvenim mrežama ne nedostaje, a nama je za oko zapeo jedan aktualni TikTok trend. Radi se o “wedding haircut” trendu kojeg je na ovoj društvenoj mreži pregledalo više od 30 milijuna korisnika. Naime, neke mladenke se umjesto, već tradicionalne promjene haljine, odlučuju za promjenu frizure. Točnije, usred ceremonije ili nakon ponoći skraćuju kosu na proslavi vjenčanja.

Možda ova ideja nije najbolja za one kojima treba nešto više hrabrosti za promjenu frizura, a s druge strane možda bi baš zbog toga trebali pomaknuti svoje granice. Osim toga, ovaj trend se čini kao idealna prilika ako se ne možete odlučiti kakvu frizuru želite imati i trebate li se ošišati prije ili nakon dana vjenčanja. Vjerujemo da će reakcije oduševljenja prisutnih i mladoženja koje ne izostaju u TikTok videima ohrabriti one kojima se ova ideja čini uzbudljivom. Dodatan plus je što ovaj trenutak možete iskoristiti kao zanimljivu inspiraciju za fotografiranje. Iako je najveća promjena na dan vjenčanja očita, moramo priznati da nam se sviđa ideja simboličnog obilježavanja nove prekretnice u životu.

@pulleyproductions The best wedding surprise! 💇🏻‍♀️ Would you do it? #weddinghair #weddinghaircut #weddingentrance #weddingtrends #weddinginspo #bridehair #bridestyle #bridetransformation #weddingfilm #weddingtok #weddingreception ♬ original sound - PulleyProductions
@alexbrownhair Chopping my friends hair off for her 2nd look at her wedding! #weddinghair #hairchop #bridalchop #weddinghair #weddingcut #bride #haircut #weddingcut #tiktokviral #hairtok #preppyaesthetic #preppy ♬ original sound - Alex Brown
@teased.bysteph CHOP CHOP 👏🏻 #weddinghaircut #weddingtiktok #bridalhairstylist ♬ Paradise - Bazzi
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 02.02.2023. u 14:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p