SELF

Dosadila vam je klasična vjenčanica? S ovim haljinama iz Manga ne možete pogriješiti!

Komadi koji osvajaju jednostavnošću i elegancijom!

Pronalaženje savršene vjenčanice je trenutak od kojeg sve počinje. Ako ste se odlučili za intimniju ceremoniju ili planirate djevojačku zabavu, u ponudi popularnog high street brenda pronašli smo nekoliko sjajnih haljina. Modeli koje smo izdvojili osvojili su nas elegancijom i jednostavnim detaljima. Na koje komade u Mangovoj ponudi se isplati obratiti pažnju ako ste u fazi planiranja vjenčanja, saznajte u nastavku!

High street ponuda i manje online trgovine opasno se natječu sa standardnom ponudom haljina za vjenčanja, posebno od kada su manja i destinacijska vjenčanja postala popularna. Isto tako, jednostavnije haljine koje podsjećaju na vjenčanice izbor su većine djevojaka za look na djevojačkoj zabavi ili mogu poslužiti kao druga vjenčanica nakon ponoći. Bez obzira na spomenuto, nekoliko modela koje smo uočili u Mangovoj aktualnoj ponudi odličan su izbor za mala intimna vjenčanja ili tzv. civilna vjenčanja.

Mini, midi, maxi

Model koji nas je osvojio na prvi pogled je mala bijela tvid haljinica s bisernim resicama. Delikatne naramenice i vječno popularni tvid čine ju savršenom kombinacijom romantičnog i modernog stila. Najupečatljiviji model kolekcije je duga haljina bez naramenica koja definitivno može biti pravi odabir za sve istinske minimalistice, uz nekoliko detalja imate ćete look dostojan modnih pista. Još jedan model koji može izvrsno funkcionirati u različitim vjenčanim prigodama je midi haljina otvorenih leđa s tkaninom koja se senzualno spušte prema dnu leđa. Inspiraciju i sve komade koje smo izdvojili možete pronaći u galeriji.

(49,99 €)

(59,99 €)

(29,99 €)

(69,99 €)

(99,99 €)

(99,99 €)

Foto: Instagram, Mango
Objavljeno: 16.03.2023. u 11:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p