SELF

U Pepcu smo pronašli savršenu svijeću po genijalnoj cijeni koja tjera komarce i miriši božanstveno!

Znamo kako najbolje otjerati komarce ovoga ljeta!
Napokon je stiglo naše omiljeno godišnje doba - ljeto; Vrijeme ispunjeno kupanjem, sunčanjem i svakodnevnim druženjem na otvorenom, bilo da se radi o opuštanju na vlastitim balkonima i vrtovima il pak dvorišnim organiziranim okupljanjima koja posebno volimo. No, uz brojne ljetne radosti, ljetna sezona ne može proći bez dosadnih komaraca koji vrlo često poremete ove prethodno spomenute, idilične trenutke…

I zaista, ovi sićušni kukci tijekom ljetnih mjeseci kao da se pojave niotkuda, a njihovi ugrizi redovito izazivaju svrbež i iritaciju, ometajući nas u uživanju na svježem zraku. Srećom, postoje različite metode za suzbijanje komaraca, a rješenje za ovu sezonu pronašli smo ni manje ni više već u - Pepcu. Iako su mirisne svijeće iz Pepca rezervirane upravo za stvaranje ugođaja i širenje ugodnih aroma, u trenutnoj kolekciji nalazi se i jedna koja otjerati sve komarce u prostoriji. Riječ je o mirisnoj svijeći u plavoj posudi, naziva ‘Meadow Escape’ koja nas je potpuno oduševila, kako svojim mirisima, tako i svojom efikasnošću protiv ovih dosadih nametnika. Cijena svijeće iznosi samo 5 eura, a s obzirom na to da se radi o prilično velikoj posudi s čak tri fitilja, možemo slobodno reći kako je ovo najjeftinija opcija za borbu protiv komaraca koju smo ove sezone pronašli!
 
Savršen dodatak svakom interijeru, ali i eksterijeru

Uključivanjem mirisnih svijeća u svoj interijer (unutarnji ili vanjski), možete s lakoćom stvoriti ugodnu atmosferu, dok se istovremeno borite protiv dosadnih komaraca. U kolekciji ćete pronaći mnoštvo svijeća koje dolaze u različitim dizajnima, oblicima i veličinama, što vam omogućuje da odaberete one koje nadopunjuju vaš vanjski dekor i osobni stil. Iako mnoštvo kupaca tvrdi kako sve svijeće funkcioniraju u borbi protiv komaraca, ‘Meadow Escape’ je, što se nas tiče, prošla test efikasnosti! Više informacija otkrijte na službenoj Pepco stranici.
Foto: Pepco
Objavljeno: 23.06.2023. u 21:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p