SELF

U Reserved sniženoj ponudi pronašli smo trudničke haljine za sve prilike!

Komadi u kojima će svaka trudnica blistati!

U trudnoći mnogo žena zanemari svoj osobni stil, zbog promjena koje tijelo doživljava teško je pronaći način kako kombinirati nove i stare komade iz vlastitog ormara. Udobnost je naravno prioritet, no garderoba u trudnoći ne mora biti podređena isključivo stanju u kojem se nalazite. S vremena na vrijeme vrijedi zasjati u outfitu koji će naglasiti “trudnički sjaj”!

Haljine su definitivno odjeća koja pruža najviše udobnosti i različitih stilova kada se radi o trudničkim komadima. Uz to, dobro odabran model haljine moći ćete nositi i u periodu nakon trudnoće. Idealna dužina za koju se možete odlučiti je midi-odnosno dužina ispod koljena, tako ćete jedan te isti komad moći nositi u prvim mjesecima, kao i pri kraju trudnoće. Kako bismo vam olakšali potragu, u aktualnoj sniženoj ponudi brenda Reserved pronašli smo nekoliko modela odličnih trudničkih haljina.

Izdvojili smo jednostavne pletene i pamučne haljine, idealne za svaki dan. Prednost ovakvih komada je da izgledaju jako stylish, a lako se kombiniraju uz udobnu zimsku obuću i jakne ili kapute. Posebne prilike nekada mogu biti izazov tijekom trudnoće, jer u tom trenutku ponuda u trgovinama možda neće biti na vašoj strani, stoga se isplati uložiti u barem jedan svečaniji komad koji će vam uvijek biti pri ruci. Iz snižene Reserved ponude izdvojili smo upravo takve modele. Baršunasti komadi idealni su za zimski period, dok su satenski i viskozni komadi nosivi gotovo čitave godine. Sve modele pogledajte u galeriji i osvježite svoj trudnički stil!

(9,99 €), (29,99 €)

(29,99 €), (15,99 €)

(22,99 €)

(29,99 €), (59,99 €)

(29,99 €), (59,99 €)

Foto: Instagram, Reserved
Objavljeno: 16.01.2023. u 12:50
Tagovi: trudnice, haljine, moda

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p