SELF

U Zagrebu se uskoro održavaju besplatne radionice za žensko reproduktivno zdravlje koje se isplati posjetiti!

Prilika koja se ne propušta!
Kada govorimo o ženskom reproduktivnom zdravlju koje je nažalost za mnoge još uvijek svojevrsna tabu tema, postoje one žene koje imaju tu sreću da o njemu ne moraju ni razmišljati; Imaju redovite menstruacije, nemaju nikakve neugodne prateće simptome, a brige o intimnom zdravlju ne nastaju ni tijekom trudnoće, pa čak ni menopauze. No, sve je više žena koje se ne mogu poistovjetiti sa svime navedenim, a za koje je ovaj besplatni event u Zagrebu prilika za dodatnom edukacijom koja bi vam itekako mogla promijeniti život…

Neredovite menstruacije, predugi ili prekratki ciklusi, izrazito bolne menstruacije i pretjerano izraženi PMS sve su češći problemi s kojima se žene svakodnevno suočavaju. Također, sve je više slučajeva s pojavama cisti na jajnicima, a samim time sve je više trudnoća koje ne polaze za rukom, usprkos činjenici što vrijeme neminovno prolazi. Upravo zato, kako bi razvili Aktivan pristup u rješavanju ovih problema, prije gotovo 50 godina osmišljene su ‘Aviva’ vježbe.  Aviva vježbe pomažu uspostaviti normalan menstrualni ciklus, potiču ovulaciju, stvaraju optimalne uvjete za uspješno začeće i trudnoću, a sve to bit će tema edukativnih radionica koje će se održati 25. ožujka u prostoru Rekreative Medical, na adresi Bosutska ulica 9, Zagreb.

 

Kako se prijaviti?

Na radionicama će prisustvovati Viktorija Mišura, licencirana fizioterapeutkinja za trudnice, pripreme za porođaj i vježbe nakon porođaja, a održat će dvije radionice. Prva, s početkom u 10 sati, održat će se u spomenutom  prostoru Rekreative Medical, na adresu Bosutska ulica 9, Zagreb. Druga radionica započinje u 16:30 sati, a održat će se online i trajat će 60 minuta. Prijave su potpuno besplatne, a broj je ograničen stoga se pobrinite da na vrijeme osigurate svoje mjesto na linku.

Foto: Unsplash
Objavljeno: 20.03.2023. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p