SELF

U Zari smo pronašli savršenu torbu za rodilište koja ima baš sve što novopečenoj mami treba!

Praktično, funkcionalno i stylish!
Ako se pripremate na skorašnji dolazak novog člana u vašu obitelj ili pak poznajete dragu osobu koja je na putu da postane majka, tada je torba za trudnice nešto o čemu ste barem jednom razmišljali. I zaista, torba za trudnice, poznata i pod nazivom bolnička torba, jedna je od najbitnijih stvari koje trudnice pripremaju prije termina poroda, a prekrasan model koji smo nedavno pronašli u kolekciji našeg omiljenog brenda ima baš sve što je jednoj mami potrebno!

Primarna svrha torbi za trudnice jest osigurati da i majka i beba imaju sve što im je potrebno za vrijeme provedeno u bolnici. Priprema ‘trudničke’ torbe je promišljen način da budete spremni za svaku situaciju na porodu i korak je koji ne želite propustiti tijekom ovog značajnog životnog događaja. Obično buduće majke počnu pripremati svoje torbe za rodilište nekoliko tjedana prije termina poroda, osiguravajući da imaju sve spremno za dolazak bebe. Sadržaj torbe za rodilište može varirati ovisno o osobnim preferencijama, a ono najbitnije jest da odabrana torba ima pregršt pretinca i mjesta za kvalitetnu organizaciju potrepština.
 
Zarina torba za trudnice

Najljepši model torbe za trudnice pronašli smo u kolekciji obožavane Zare; Osim što izgleda veoma stylish, torba je opremljena prostorom za pelene, podlogom za previjanje koja se nalazi s unutarnje strane i vanjskim džepovima. Tu su i praktične dvije ručke za nošenje preko ramena i čičak trake za pričvršćivanje na kolica. U sklopu torbe dobit ćete i kozmetičku torbicu s patentnim zatvaračem i savršena je za pametnu organizaciju svih potrepština koje će vam biti potrebne kada za to dođe vrijeme. Torbu možete naručiti na službenoj Zarinoj stranici. 

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 25.06.2023. u 10:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p