SELF

Uskoro planirate vjenčanje? Izdvojili smo 5 najvećih trendova za 2022. godinu!

Izrecite sudbonosno „da“ u modernom stilu!

Početak je godine i mnogi parovi već naveliko planiraju savršeno vjenčanje u mjesecima koji nam dolaze. To je za većinu poprilično stresan posao, a pandemijska situacija u kojoj se nalazimo još više otežava cijelu organizaciju. Međutim, već se predviđaju trendovi koji će biti viđeni na svadbama u ovoj godini što vam može pomoći u organizaciji vlastitog vjenčanja s manje stresa!

Vjenčanja su posljednje dvije godine zbog pandemije bila lutrija - ili su ih parovi potpuno odgađali za bolja vremena ili se proslava svela na minimalan broj ljudi, odnosno na one osobe koje su najvažnije da budu dio ovog velikog dana. Ove godine očekujemo povratak svadbi kakve su nekada bile ili čak i bolje! Svaka godina donosi svoje trendove u proslavi vjenčanja, a ako ove godine vi izričete sudbonosno „da“, onda bi vam ovogodišnji trendovi koje smo izdvojili mogli biti inspiracija za vaš najljepši dan!

Vjenčanice u boji i „little white dress“

Klasične bijele vjenčanice padaju u drugi plan i zamjenjuju ih vjenčanice nježnih boja poput pastelne roze, ljubičaste ili boje breskve. Te boje ne moraju biti jako naglašene već je dovoljno da se naziru ispod bijelog tila i već je vjenčanica posebna! Također, sve više su popularne male, bijele haljine koje su bile veliki hit 1960-ih godina. U takvoj vjenčanici izgledat ćete moderno, a najbolje od svega je što haljinu možete ponovo obući za neku drugu prigodu.

Digitalne pozivnice

Ovo je možda najbolje što je pandemija donijela u organiziranju vjenčanja. Nema više tradicionalnog davanja pozivnica od vrata do vrata već se sada šalju digitalne pozivnice. One mogu biti jednako lijepog dizajna kao isprintane pozivnice, a imaju puno više prednosti! Digitalne pozivnice vam štede vrijeme jer ih jednim klikom pošaljete svim uzvanicima i štede vam novac: sad imate veći budžet za neke druge, važnije stvari u vašoj svadbi!

Šatori na otvorenom

Ova opcija možda nije idealna za zimska vjenčanja, no ako ste bookirali svadbu u proljetnim, ljetnim pa čak i ranim jesenskim mjesecima, šatori su odličan izbor za proslavu. Iako su šatori popularni već zadnjih par godina, sada su dobili još više na važnosti nakon što smo zadnje dvije godine više živjeli doma, nego izlazili. Gužvanje u zatvorenom prostoru nekome izaziva nelagodu, a prozračni i otvoreni šatori učinit će sve goste opuštenima pa je zabava zagarantirana!

Velika vjenčanja

Za ovim se trendom možda i najviše priželjkivalo. Nakon dvije godine skromnih i intimnih svadbi, vraćaju se tradicionalne velike svadbe. Sada imate svu slobodu pozvati prijatelje, daljnju rodbinu pa i prijatelje prijatelja. Stoga, sanjate li o velikoj svadbi, ovo je idealan trenutak da je upravo takvu i napravite!

Svadbeni buket od ratana, pampasa i suhog bilja

Trendovi u vjenčanjima često prate trendove u dizajnu interijera. Zbog toga nije ni čudno da ćemo u svadbenim cvjetnim aranžmanima pronaći ratan, pampase i suho bilje s kojima ukrašavamo i naše domove. Kombinacija cvijeća s ovim elementima podiže buket na novu razinu i daje mu unikatan i skroz moderan izgled. Savjet više je da se izgled buketa uskladi s cjelokupnim aranžmanom na svadbi s navedenim cvjetnim elementima.

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.02.2022. u 16:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p