SELF

Veličina nije važna, zdravlje je: Biobaza ima odličnu kampanju koja potiče muškarce na preventive preglede!

Odlična inicijativa poznatog domaćeg brenda!

Biobaza Jajoper, jedinstveni prirodni gel za intimnu njegu muškarca, ovog Movembera dolazi u klišeiziranim formatima – S, L i XL. Time Biobaza želi ukazati na sveprisutnu šaljivu komunikaciju o atributima muškosti, ali i istaknuti da se ipak skromnije i sramežljivije razgovara o jednoj puno važnijoj temi – karcinomu testisa. Zato kampanja «Veličina nije važna, zdravlje je!» dolazi upravo u trenutku kad su statistike poražavajuće jer ovaj galopirajući javno-zdravstveni problem pogađa u velikom postotku muškarce vrlo mlade životne dobi, od 15. do 35. godine života. Prihvatite Biobaza Jajoper movembersku šalu, ali ozbiljno pristupite zadatku i #operitesrazlogom.

Biobaza prirodna kozmetika ovog Movembera nastavlja s naporima podizanja svijesti o galopirajućem javno-zdravstvenom problemu, karcinomu testisa koji pogađa sve mlađeg muškarca. Upravo zato nova kolekcija jedinstvenih Biobaza Jajopera, prirodnih gelova za intimnu njegu muškaraca, dolazi u klišeiziranim formatima tuba – S, L i XL. Iako se o 'veličini muškosti' učestalo razgovara i bezrezervno zbijaju šale, nažalost komunikacija o karcinomu testisa, samopregledu ili posjeti liječniku znatno je suzdržanija i skromnija.Ovog Movembera Biobaza, stoga, predstavlja tri najprodavanija gela za intimnu njegu u tri veličine – S, L i XL, kako bi uz vedar, šaljivi ton ipak prenijela znatno ozbiljniju poruku: 'Veličina nije važna, zdravlje je!'. Bez obzira prepoznaje li se muškarac u formatu S for Sherlock (tubica od 50 mL), L for Lucky Lover (tubica od 100 mL) ili XL for Xeno (tubica od 150 mL), Biobaza jamči da su sve formulacije Jajoper bazirane na visokovrijednim prirodnim sastojcima koji blagotvorno djeluju na osjetljivu kožu muškog intimnog područja, umiruju je i osvježavaju.Cilj kampanje je potaknuti muškarca da usvoji tehnike samopregleda i tijekom svakodnevne higijene intimnog područja ujedno napravi i rutinski pregled. Karcinom testisa, nažalost, javlja se sve više kod muškaraca vrlo mlade životne dobi – od 15. do 35. godine života. Rano otkrivanje prvih simptoma znatno pospješuje uspješnost liječenja, stoga deviza #operitesrazlogom nije samo marketinški slogan nego izuzetno ozbiljna poruka.

Nove S, L i XL Biobaza Jajopere potražite u ograničenom izdanju u svim drogerijama, poklonite ga omiljenom muškarcu i potaknite da aktivno brine o svom zdravlju.

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 03.11.2022. u 11:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p