KOŽA

Viralan trik: Kako od vazelina i samo par kapi omiljenog parfema napraviti mirisni balzam koji će trajati cijeli dan?

Ovo morate probati
U svijetu ljepote, traženje načina kako produžiti trajanje omiljenog parfema predstavlja izazov kojem mnogi pokušavaju doskočiti na razne načine. No, postoji jednostavan trik koji će vam omogućiti da uživate u mirisu svog najdražeg parfema mnogo dulje nakon što potrošite čitavu bočicu, i to uz pomoć - vazelina. 

Ovaj sjajan 'beauty hack' oduševio je društvene mreže, a uz njega ćete s lakoćom napraviti vlastiti "parfemski balzam" iz udobnosti vlastitog doma. Započnite pripremom potrebnih sastojaka, a to su samo vazelin i vaš omiljeni parfem. Zagrijte vodu u loncu, a zatim stavite posudicu s vazelinom unutar lonca kako bi se potpuno otopio i pretvorio u glatku, konzistentnu smjesu. Kada je vazelin otopljen, dodajte smjesi 6-7 kapi parfema te sve skupa promiješajte temeljito, kako biste ravnomjerno rasporedili miris. Nakon miješanja, stavite posudicu u hladnjak i pričekajte da se smjesa stvrdne (oko 2 sata). Kada je spremna za upotrebu, izvadite je iz hladnjaka i pričekajte nekoliko minuta prije nanošenja!
Ovaj jednostava parfemski balzam možete nanositi na zapešća, vrat ili bilo koje mjesto na kojemu želite istaknuti svoj omiljeni miris, a ovaj trik, osim što omogućuje da uživate u mirisu tijekom cijelog dana, ujedno i produljuje životni vijek vašeg parfema, odnosno pruža priliku da iskoristite vaš omiljeni, skupocjeni parfem - do posljednje kapljice!

Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 24.11.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p