SELF

Vrati kusur: Besplatna aplikacija uz koju ćete u trenutku izračunati ostatak novca koji vam vraćaju u eurima!

Aplikacija koja će vam ovih dana itekako dobro doći!
Otkako je 1. siječnja 2023. godine Hrvatska prešla na euro, mnogobrojni stanovnici sasvim očekivano nailaze na probleme prilikom preračunavanja na novu valutu. Iako su svim građanima dostupni brojni podaci, brošure i aplikacije koje bi nam trebale olakšati uvođenje eura, najviše problema stvaraju nam situacije u dućanima, a posebice ako se još uvijek “rješavate” kuna kojima možemo plaćati sve do 14. siječnja. 

Tako u razdoblju dvojnih valuta možete plaćati u kunama, no trgovci će “kusur” vraćati u eurima. Naravno, već u prvom danu poslovanja zabilježeni su brojni incidenti, a sve više građana primjećuje kako su prilikom “vraćanja kusura” slučajno ili namjerno prevareni i za nekoliko kuna! Kako biste izbjegli ove situacije, stvorena je potpuno besplatna aplikacija naziva “Vrati kusurkoja bi vam itekako mogla biti od pomoći. Korištenje aplikacije vrlo je jednostavno, a funkcionira tako da unesete ukupan iznos računa u eurima te iznos kuna koje ste predali na prodajnom mjestu. Aplikacija će u svega nekoliko trenutaka prikazati točan iznos u eurima koji morate dobiti, a koji možete bez problema zaračunati na licu mjesta.

Aplikaciju je kreirala domaća tvrtka Monsianto koja se inače bavi ugostiteljstvom, a namijenjena je svima koji naplaćuju te kupuju proizvode u direktnom kontaktu s klijentima. Aplikacija je potpuno besplatna, a dostupna je za sve IOS te Android uređaje. Aplikaciju možete preuzeti klikom na link!

Foto:
Objavljeno: 03.01.2023. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p