SELF

Zara Home ima prekrasnu kolekciju za novorođenčad koju će novopečene mame obožavati!

Kolekcija koja nas je oduševila na prvu!
Sigurni smo kako će se sve mame složiti s onim nepisanim pravilom koje kaže da od onoga trenutka kada na ovaj svijet donesete novi život, na sve počinjete gledati “mikroskopskim” očima. Stojeći u prolazima u trgovinama i marketima, novopečene majke redovito skeniraju poleđine proizvoda kako bi se uvjerili da sve ono što se i nalazi u njemu ne može naštetiti njihovom mališanu, a što je s obzirom na sve veću ponudu proizvoda upitne kvalitete, postalo svojevrsni imperativ.

Upravo zato su skandinavski brendovi prirodnih materijala u posljednjih nekoliko godina postali sve popularniji i na domaćem tržištu. Ipak, moramo priznati kako nas neizmjerno veseli činjenica da su se i neki od dobro poznatih, omiljenih brendova okrenuli održivijoj proizvodnji i stvaranju mnogo kvalitetnijih, ali i zdravijih proizvoda. Tako nas je ovoga puta potpuno oduševila najnovija kolekcija obožavanog brenda Zara Home, koja donosi baš sve što vam je potrebno za uređenje novog prostora za novorođenčad. Od preslatkih pamučnih dekica, neodoljivih tuta i drugih odjevnih komada, pa sve do namještaja kojim mahom dominira prirodni ratan, sigurni smo kako će vas ova Zarina kolekcija potpuno oduševiti. Osim artikala koji su kao stvoreni za kreiranje sanjive dječje sobice, tu je i pregršt predmeta koje će poslužiti budućim mamama na samom porodu poput stylish torbe i nesesera, a ono što nam se ipak najviše svidjelo jest prekrasno dizajniran album u kojem će bilježenje svih prvih koraka biti poseban užitak!
 
U nastavku članka izdvojili smo nekolicinu artikala iz kolekcije koji su nas posebno oduševili, a cjelokupnu kolekciju pronađite na linku

Pamučna dekica (230 kn)

 Stol za presvlačenje (2000 kn)

 Pidžama (230 kn)

 Baby Gym (570 kn)

 Girlanda (150 kn)

 Memory Box (470 kn)

 Bodi (150 kn)

 Torba (370 kn)

 Jastučnica (140 kn)

 Body (170 kn)

Objavljeno: 03.10.2022. u 14:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p