SELF

Zara ima genijalne modele haljina i kombinezona koji su kao stvoreni za malo, intimno vjenčanje!

Prekrasni modeli kojima ćete odmah izreći 'da'!

Organiziranje vjenčanja mnogima je jedan od najstresnijih perioda u životu i to u tolikoj mjeri da na ovaj poseban dan zaborave i uživati. Upravo iz tog razloga mala, intimna vjenčanja postaju sve popularniji odabir jer osim što je njihova organizacija značajno jednostavnija, također je riječ i o nešto ekonomičnijem odabiru...

Ako uskoro planirate izreći sudbonosno 'da' u okrugu najmilijih, svega nekoliko stavki je potrebno organizirati kako bi ovaj, za mnoge najromantičniji dan u životu, protekao upravo onako kako smo i zamišljali. Svakoj mladenki je visoko na listi prioriteta pronaći idealnu vjenčanicu za ovaj poseban dan, a kada je u pitanju nešto intimnija atmosfera izbora je zaista na pretek. Brojni omiljeni high street brendovi u svojoj ponudi imaju prekrasne modele haljina koje zbog svog elegantnog materijala ili nešto posebnijeg kroja vrlo lako mogu preuzeti i ulogu vjenčanice. Bilo da je riječ o modelima koji laskaju samoj figuri ili nešto kraćim, mini haljinama, ovakav odabir idealan je ako se na dan vjenčanja želite osjećati opušteno i pokretno.

Također, pored haljina česti odabir su i kombinezoni kao nešto modernija varijacija na temu, pogotovo modeli laganih materijala koji su kao stvoreni za nešto toplije mjesece. Upravo smo u Zari pronašli savršene modele haljina i kombinezona za vjenčanje te smo sigurni da će i vas osvojiti na prvi pogled!

230 kn, 280 kn

230 kn, 280 kn

280 kn, 230 kn

280 kn, 280 kn

280 kn, 300 kn

300 kn, 280 kn

400 kn, 300 kn

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 03.08.2022. u 12:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p