SELF

Zara ima preslatke modele badića za djevojčice!

Sviđaju nam se baš svi!

Iako u Zaru najčešće volimo zaviriti u potrazi za novim stylish ‘krpicama’ za sebe, vjerujemo da će se sve mame složiti kako je dječji odjel pravi mali modni raj. S obzirom na to da je ljeto u punom jeku, mi smo odlučili provjeriti kakva je ponuda kada su u pitanju badići za djevojčice, a modeli koje smo pronašli su toliko preslatki i sigurni smo da će vas osvojiti na prvu!

U ponudi se mogu pronaći jednodijelni i dvodijelni modeli, a svi su upotpunjeni zaigranim detaljima. Uglavnom se radi o živopisnim uzorcima ili romantičnim volančićima koji će oduševiti sve djevojčice. Isto tako, Zara se je poigrala i s asimetričnim detaljima pa možemo zaključiti da su dječji badići ujedno i vrlo stylish, a to će sigurno oduševiti sve male šminkerice.

Isto tako, badići se mogu kupiti pristupačnoj cijeni koja ne prelazi 150 kn niti za jedan model, a to je definitivno veliki plus uzmemo li u obzir da klinci jako brzo prerastu svoje odjevne predmete. Što se tiče veličina, badići dolaze u raznim varijantama, a koje možete detaljnije potražiti na službenoj stranici te s lakoćom svojoj djevojčici odabrati onaj pravi.

Kako bismo vam pomogli prilikom shoppinga, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih modela badića za djevojčice iz aktualne Zara ponude!

120 kn, 120 kn

120 kn

120 kn, 120 kn

120 kn, 120 kn

120 kn, 140 kn

100 kn

140 kn, 120 kn

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 27.07.2022. u 14:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p